• Hier vind je alle info over de Diekse Oliebollenquiz!

29 dec 2020 Redactie
  • Geen trainingen, geen wedstrijden, geen gezellige kantine-avonden, maar wel: de Diekse Oliebollen Voetbalquiz! Doe op woensdag 30 december om 20:00 uur mee, test je kennis en win een leuke prijs voor je voetbalteam.

• Woensdag 30 december aanstaande organiseert voetbalvereniging Eemdijk in samenwerking met het mediateam van Eemdijk, de LOS en RTV Utrecht een online quizavond voor alle seniorenelftallen. Wil jij jouw voetbalkennis testen? Laat jij je groene vrienden zien wie het meeste van het spelletje weet? Heb je genoeg van die saaie woensdag -en donderdagavonden? Doe dan mee!

Om het kantinegevoel zoveel mogelijk in jouw huiskamer te brengen is de quiz niet zomaar een verzameling van vragen. Lekker een biertje drinken hoort namelijk ook bij een kantine-avond. Daarom heeft het bestuur van vv Eemdijk, samen met een aantal andere vrijwilligers groene pakketjes gemaakt om de avond mee af te trappen! Groene biertjes en een groen chippie, dat is natuurlijk voor onze club de perfecte combinatie.

Deze avond wordt de quiz gepresenteerd door niemand minder dan Hans van Tricht en Menno Schilder. Deze LOS/RTV Utrecht-combinatie zal jullie door de vragen leiden en het ook niet nalaten om mooie anekdotes te vertellen of leuke weetjes over onze mooie club met jullie te delen!

Handige informatie:

• Inschrijven is niet nodig, je kan als individu meedoen en je speelt voor je voetbalteam. Iedereen van je team is welkom om mee te doen.

• We spelen de quiz via Kahoot in Microsoft Teams. Download beide apps. Je hebt voor Microsoft Teams geen account nodig en kan als gast meespelen!

• De tip is om twee devices te gebruiekn; 1 voor Microsoft Teams en 1 voor Kahoot.

• Gebruik in Kahoot je teamnaam; voorbeeld DIEK3Jan. Anders kunnen we niet zien welk team de winnaar is. Alleen namen waarin het team te zien is, dingen mee naar de prijs.

• De quiz start om 20.00 uur; zet in teams je camera aan (als je wil) en je geluid uit.

• De quiz zal plaatsvinden via Microsoft Teams, dat hier te downloaden is.

• De vragen worden gesteld via Kahoot, download de app op je telefoon of tablet in de Google Playstore of via de Appstore van Apple.

• De Teams-uitnodiging voor de quiz wordt woensdagmiddag verstuurd via de app.

Veel plezier en succes met de Diekse Oliebollen Voetbalquiz!