• Laatste competitiewedstrijd - Afscheid van vertrekkende spelers

  27 mei 2023 Redactie
 • Na het laatste competitieduel van vanmiddag tegen sv Huizen, neemt Eemdijk afscheid van de spelers die de deur op sportpark De Vinken achter zich dichttrekken. We bedanken ze voor een geweldig seizoen waarin de dubbel werd gepakt.

 • Franslyn Nsingi

  Franslyn Nsingi heeft ervoor gekozen om na één seizoen te vertrekken bij Eemdijk. De goedlachse Amersfoorter trekt naar USV Hercules uit Utrecht. Met zijn goals had ‘Frenna’ een belangrijk aandeel in de titel en ook in de bekerfinale tegen Scherpenzeel scoorde de aanvaller. Een mooi seizoen voor beide, veel succes verder, Franslyn!

 • Justin Ruizendaal

  Ook Justin Ruizendaal heeft aangegeven na één seizoen weg te gaan. De verdediger keert terug naar IJsselmeervogels, waar hij zijn wedstrijden in de O21 zal gaan spelen.

  We hebben Justin leren kennen als een gedreven persoon, die heel goed weet wat hij wil. Hij kwam afgelopen seizoen minder aan spelen toe dan hij wenste en ondanks dat hij in een eerder stadium zijn contract had verlengd, vertrekt de linkspoot toch. Wie weet tot in de toekomst, strijder.

 • Tim Koelewijn

  Voor Tim Koelewijn komt er ook een einde aan zijn verblijf bij de hoofdmacht van Eemdijk. Na een aantal seizoenen is voor Tim de koek op. Zijn ‘finest hour’ beleefde de middenvelder in het kampioensduel met d’Olde Veste, waarin hij met een weergaloze actie en dito assist aan de basis van de beslissende 2-0 van Jeffrey van den Dikkenberg stond. De man die de lach aan zijn kont heeft hangen zien wij vast nog weleens terug op De Vinken. Het ga je goed!

 • Mark de Graaf

  Ook nemen wij vanmiddag afscheid van Mark de Graaf. Helaas voor hem en ons besloot Mark om tijdens het seizoen zijn spullen in te leveren. Dit alles vanwege fysiek malheur. De middenvelder kampt al geruime tijd met problemen aan zijn knie en na periodes van herstel moest De Graaf toegeven dat zijn lichaam hem te vaak in de steek liet om op niveau te blijven voetballen. Een moedig en dapper besluit, maar wij zijn je niet vergeten. Bedankt voor alles, Mark!

 • Caine Caïro

  Voor Caine Caïro stopt het avontuur bij Eemdijk na een half jaar. De aanvaller sloot in de winterstop aan bij de selectie van v.v. Eemdijk, maakte zijn debuut, maar de samenwerking tussen de Amsterdammer en onze vereniging is helaas niet geworden wat beide ervan hoopten.

  Zijn nimmer aflatende vrolijkheid en aanwezigheid, ook bij wedstrijden van het tweede elftal, spreken voor Caine. Wij wensen je veel succes in je zoektocht naar een nieuwe club!

 • Naast de hierboven genoemde spelers wordt er ook stilgestaan bij het afscheid van Khalid Kada en de stoppende Jeroen de Harder en Jan Pieter Hartog. Voor laatstgenoemde zal er nog een afscheidswedstrijd volgen.

  El Capitano, geniet van je laatste competitiewedstrijd vanmiddag!