• Koeienflats 2021 - Steun de club en win 500 euro!

2 mei 2021 Redactie
  • Ook dit jaar is het vanwege het coronavirus helaas niet mogelijk om op Tweede Pinksterdag de traditionele fancy fair te organiseren op sportpark De Vinken. Daarom is besloten om vanwege het succes van vorig jaar terug te komen met de koeienflats!

• De koeienflats is uniek in zijn soort, hoort onmiskenbaar bij Eemdijk en wie houdt er nou niet van een gokje? Ook dit jaar stelt voorzitter Menno Veldhuizen weer een weiland achter zorgboerderij De Veldmuis beschikbaar waar de Diekse koe zijn behoefte kan doen. De spelregels van deze digitale koeienflats zijn niet anders dan de traditionele gebeurtenis tijdens de fancy fair.

Doet de koe zijn behoefte op jouw gekochte vakje? Dan win je € 500. De hoofdprijs wordt wederom gesponsord door Regiobank/Corné van de Geest! Dank daarvoor!

• Hoe werkt het?

Het weiland achter zorgboerderij De Veldmuis is onderverdeeld in 450 vakken.  Deze vakken kosten 10 euro per stuk, die je per tikkie kunt betalen. Stuur bij interesse en deelname een berichtje naar Dick Veldhuizen via WhatsApp!

Je mag zoveel vakken kopen als je wilt. Een voorkeur kun je helaas niet aangeven. De organisatie heeft het weiland willekeurig laten intekenen met de nummers 1 tot en met 450 en bij behandeling van je tikkie krijg je een nummer toegewezen.

Wanneer vindt de koeienflats plaats?

Om de traditie zoveel mogelijk in ere te houden, vindt de koeienflats plaats op maandag 24 mei 2021 (Tweede Pinksterdag). De organisatie plaatst dan het filmpje met de koeienflats op de website van Eemdijk en de sociale media van de club. De organisatie neemt na afloop contact op met de winnaar.

• Kom op mensen, laat je groene hart spreken en steun de club in deze bijzondere en moeilijke tijd! Dus neem contact met de organisatie op via WhatsApp en win de digitale koeienflats!

We rekenen op jullie, groene toppers!