• Kaartverkoop Derby - Tribunekaarthouders en laatste kans leden!!

19 mrt 2024 John van Dam
  • Donderdag 21maart is er van 19.00-21.00 uur voorverkoop voor de derby. Leden van Eemdijk hebben dan de laatste kans om een toegangskaart af te halen op vertoon van hun ledenpas. De overgebleven toegangskaarten gaan in de vrije verkoop.

Tribunekaarthouders hebben donderdag de mogelijkheid om hun derby-tribunekaart af te halen. Alle jaarkaarthouders krijgen een plek op de hoofdtribune, echter zullen zij niet allemaal op hun vaste plaats zitten. Er is voor deze wedstrijd een herindeling van de tribune gemaakt.

Tribunekaarthouders kunnen zich ook per email aanmelden via info@vveemdijk.nl Zij krijgen hun toegangskaarten dan per email toegezonden. Geef in je email je naam door en de stoelnummers van je pas(sen).