• Justin Vos en Jaimy de Graaf blijven trainersduo tweede elftal

12 feb 2021 Redactie
  • Justin Vos en Jaimy de Graaf staan ook volgend seizoen als duo voor het tweede elftal. De twee Spakenburgers hebben toegezegd bij Eemdijk te blijven. Daarmee gaan ze als koppel hun tweede jaar in bij onze club.

• Afgelopen seizoen, dat door corona werd stilgelegd, begonnen Justin en Jaimy met een geheel nieuwe groep. ,,Voor een team in opbouw zoals het tweede elftal van Eemdijk was het abrupte einde van het seizoen extra pijnlijk. De trainers begonnen vol goede moed aan het werk met de mix tussen jong en oud, spelers uit de jeugd en oud-eerste elftalspelers. We hebben ze in de beginperiode vrij intensief gevolgd en het was mooi om te zien hoe snel er stappen werden gezet”, zegt technisch manager Jan van Twillert.

Vooral de manier waarop Justin en Jaimy de oefenstof overbrengen op de groep was volgens Van Twillert mooi om te zien. ,,Justin en Jaimy zijn trainers met een duidelijk werkwijze, waarbij ze de balans tussen presteren en ontspanning niet uit het oog verliezen. De weken dat we mochten voetballen, zag je daar een mooie weerspiegeling van. Er werd steeds beter gevoetbald, er werd hard voor elkaar geknokt en het team groeide naar elkaar toe. Een compliment aan beide heren.”

• De intentie was er om met elkaar verder te gaan en wij zijn blij dat het ook daadwerkelijk zo ver gekomen is. En Justin en Jaimy zijn natuurlijk nog lang niet klaar zijn bij de club. ,,We hoopten ze dit seizoen al te kunnen toetsen en waren zeer benieuwd waar het tweede elftal was geëindigd. We hebben een bepaalde visie en doelstelling voor ogen en die loopt helaas wat vertraging op. We zijn daarom blij dat beiden er sowieso nog een jaar aan vastplakken. Na wat omzwervingen zijn de heren weer helemaal senang bij Eemdijk en dat gevoel is wederzijds. Op naar een voetbalrijke periode!”

Eemdijk feliciteert Justin Vos en Jaimy de Graaf met hun verlenging bij de club en wenst ze na de coronaperiode het nodige plezier en succes toe.