• Jari de Graaf speelt volgend seizoen in het groen van Eemdijk. De Spakenburgse spits komt over van hoofdklasser SDC Putten.

    De 20 jarige doelpuntenmaker maakte afgelopen seizoen de overstap van Spakenburg 2 naar Putten.”Vorig seizoen koos ik voor Putten vanwege goede gesprekken met Iwan Bos(speler SDCP). Hij vertelde me dat Putten een leuke club is waar ik zeker de kans zou krijgen. Die kans kreeg ik inderdaad. Maar vlak voor de winterstop raakte ik geblesseerd en lag ik er lang uit. Nu pas train ik weer volop mee met de selectie.”

    “Toen Eemdijk me een aantal weken weer benaderde, ben ik me wat meer gaan verdiepen in Eemdijk. Ik was voorheen vooral met Spakenburg bezig. Na wat goede gesprekken ook met teammanager Teo van de Mheen, was de keus snel gemaakt.”

    Bert van de Groep lid van de technische commissie laat weten:”Vorig seizoen wilde wij Jari er graag bij halen. Vanwege zijn Spakenburgse roots en zijn talent. Hij koos toen jammer genoeg voor SDCP. Wij zijn dan ook erg blij dat hij nu wel voor Eemdijk kiest.”

    “Eemdijk is ambitieus en wil graag naar de hoofdklasse. Ik wil dat ook. En als ze het dit jaar al halen, wil ik volgend seizoen dolgraag met Eemdijk in de hoofdklasse voetballen. Bij Eemdijk spelen ook veel ervaren voetballer zoals Jasper Bolland en Henri de Graaf. Ik kan daar nog veel van leren.”