• V.V. Eemdijk en ING blijven na zes succesvolle jaren ook de komende drie jaar samenwerken. 

  Het sponsorcontract met de bank is per 1 september ’20 opnieuw verlengd. ING verlengt de komende tijd de contracten met meer dan 500 amateurvoetbalverenigingen. V.V. Eemdijk is blij met het vertrouwen van ING om ook de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal.

 • Een uniek partnership waaruit inmiddels mooie relaties en verbindingen zijn ontstaan.
  De jeugd is hierbij een belangrijke doelgroep, want uiteindelijk zijn zij de toekomst.

  Jeugdvoorzitter Maurice van Surksum “We zijn ontzettend trots en content met de verlenging van het sponsorcontract, juist in deze tijd!
  De betrokkenheid van de ING geeft de club een mooie impuls en de waardering bij leden, vrijwilligers en bestuur voor de bijdrage is bijzonder groot.
  ING stimuleert op deze wijze het voetbal en levert een significante bijdrage aan de vereniging en met name wordt de jeugd een warm hart toegedragen.”

  Steven Sedee, manager sportsponsoring ING: “We zijn er trots op dat we juist in deze tijd de amateurverenigingen kunnen blijven steunen. Zij zijn de basis van het Nederlandse voetbal. Het is belangrijk voor het succes van het Nederlandse voetbal dat de amateurclubs hier hun rol in pakken. Zij hebben de kennis, kunde en faciliteiten in huis om het jeugdvoetbal aan te bieden en verder te ontwikkelen. ING wil daarbij als hoofdsponsor van de KNVB en het Nederlandse voetbal alle voetballiefhebbers (jong en oud, man en vrouw, speler of fan) zo goed mogelijk faciliteren zodat zij dat kunnen doen wat zij het liefste doen: met voetbal bezig zijn.