• Informatie rondom bekerwedstrijd tegen Harkemase Boys

    18 sep 2023 Redactie
  • Na de overwinning in de slotfase op Hercules van afgelopen zaterdag (1-0), gaat de blik bij Eemdijk alweer op dinsdag 19 september. Dan komt het vlaggenschip in actie tegen Harkemase Boys.

  • Het duel met de competitiegenoot wordt afgewerkt in het kader van de TOTO KNVB beker. De Friezen bezetten mogelijk de eerste plaats in de derde divisie met dertien punten uit vijf wedstrijden. Eemdijk staat met twaalf punten uit vijf wedstrijden op plek twee. Een kraker van jewelste dus op sportpark De Vinken!

    De entree bij het duel tussen Eemdijk en Harkemase Boys bedraagt 5 euro. Voor leden en sponsoren van v.v. Eemdijk is de toegang gratis. Daarbij aangetekend dat vuurwerk op sportpark De Vinken ten strengste verboden is. Bij constatering van de aanwezigheid van vuurwerk wordt overgegaan tot verwijdering van het sportpark.

    Het bestuur van v.v. Eemdijk roept een ieder op zijn of haar (voetbal)hart- en verstand te gebruiken en zich op het ondersteunen van de formatie van trainer Willem Romp te richten. Het is voor onze club een nieuwe mogelijkheid om historie te schrijven. Graag tot ziens op sportpark De Vinken. De aftrap van het duel is om 20.00 uur.

    Bestuur v.v. Eemdijk