• Beste ouders, leden

v.v. Eemdijk organiseert een Jeugd Info avond voor alle ouders én kaderleden zijn hierbij ook uitgenodigd!

Op maandag 7 oktobervanaf 19:30 uur zijn jullie van harte welkom in de kantine.

Namens de jeugdcommissie organiseren we deze avond om iedereen van informatie te voorzien welke richting wij als club op willen gaan met de jeugd

Onze doelstelling van deze avond is dat elke ouder nog meer betrokken wordt bij het jeugdvoetbal van uw zoon of dochter.
    Hierbij zullen we u op de hoogte brengen van voetbaltechnische zaken, vrijwilligers werk etc.
    Tevens wordt er op deze avond de gelegenheid gegeven om mee te denken over de toekomst van de jeugdafdeling.

Uw komst is van groot belang!

De agenda van deze avond is als volgt:
    19.30 uur Ontvangst , inloop met koffie
    19:45 uur Welkomstwoord
    19:55 uur Uitleg voetbaltechnisch beleid
    20:30 uur Vrijwilligerswerk
    20:40 uur Rondvraag
    21:00 uur Einde avond (evt. uitloop tot 21.15u)

Zorg als ouder dat u er bij bent, om te weten wat de toekomst bij v.v. Eemdijk gaat brengen!