• Huis en Zekerheid sponsor eerste aanvoerdersband van 1e elftal tegen Staphorst

8 okt 2019 John van Dam
  • Afgelopen zaterdag werd voor het eerst de aanvoerdersband van het 1e elftal gesponsord door Huis en Zekerheid. De aanvoerdersbandenactie is op touw gezet om het trainingskamp van het 1e naar Torremolinos te realiseren.

Renger Hartog en Nadia van Huis en Zekerheid ontvingen na de met 2-0 gewonnen wedstrijd van Staphorst, de eerste gepersonaliseerde aanvoerdersband uit handen van aanvoerder Jan-Pieter Hartog. Saillant detail: Renger Hartog is de vader van de aanvoerder.

Het eerste elftal wilt Huis en Zekerheid van harte bedanken voor het sponsoren van de wedstrijd tegen Staphorst. Wilt u ook een aanvoerdersband sponsoren? Neemt u dan contact op met Bas Buimer of een speler van het eerste elftal.

‘Huis en Zekerheid uw aanvoerder bij begeleiden koop en hypotheekverstrekking Rengerswetering’

• v.l.n.r. Renger Hartog, Nadia (Huis en Zekerheid) en Jan-Pieter Hartog