• Het Diekse Zomerfeest; dit moet je weten!

25 jun 2022 Redactie
  • Vanavond is het zover: het Diekse Zomerfeest! 🎉 Het Diekse Zomerfeest 2022 vindt plaats op zaterdag 25 juni op sportpark De Vinken. Om 20:00 uur gaan de hekken open om er met elkaar een mooi feest van te maken. De avond sluit om 1:00 uur. Hieronder vind je wat uitingen van het bestuur van v.v. Eemdijk waar je je aan dient te worden. Laten we er met elkaar voor zorgdragen dat het een feest wordt om te herinneren!

• Alle kaarten zijn verkocht! Fantastisch! We kijken er allemaal naar uit en zijn keihard aan het werk om er voor jullie weer net zo’n knaller van te maken als ons geweldige 40-jarig jubileumfeest van drie jaar geleden. Wat een avond was dat!

Om iedereen de ultieme sfeer te geven zoals die bij Eemdijk uniek is, hebben wij als vereniging een aantal regels opgesteld die wij als voetbalvereniging Eemdijk zéér belangrijk vinden.

Gedragingen op welke manier dan ook zullen vanuit de organisatie op geen enkele wijze getolereerd worden;

1. Geen enkele vorm van drugsgebruik wordt bij Eemdijk geaccepteerd.

2. Geen enkele vorm van agressiviteit/intimidatie naar een ieder die zich op het sportpark bevindt wordt geaccepteerd of getolereerd.

Mocht je je aan bovenstaande schuldig maken, word je helaas zonder enige discussie per direct door beveiliging van het sportpark verwijderd.

Wij hebben er alle vertrouwen in, alle ingrediënten zijn aanwezig om er met elkaar weer een super gezellig GROEN topfeest van te maken!

We kijken er naar uit jullie te zien en met elkaar ons prachtige sportpark te laten buugen!! 💪🏼

Tot vanavond! 💚🍻