• De komende weekenden wordt er geen (jeugd) competitie gespeeld.
    Om alsnog in voetbalritme te blijven gaan we zaterdag 15 februari ‘het Grote Groene mixtoernooi’ spelen. In de ochtend spelen op de Diekse velden een scala aan Europese teams in de categorie van JO8 t/m JO13 in een gemixte variant met leeftijdsgroepen.

• Om niets te hoeven missen en je medespelers aan te kunnen moedigen, hopen we dat je er ook op tijd bij bent.

Ontvangst is vanaf 9u in de kantine waarna middels een korte presentatie e.e.a. duidelijk gemaakt zal worden.

Voor de leiders: een papieren speelschema ligt klaar in de kantine bij de Jeugdcommissie (je kan ter plaatse altijd even een foto hiervan maken met je telefoon) Meld je ter plaatse dus even aan bij de toernooileiding, zodat we weten dat je er bent.
    Na afloop van de wedstrijden is voor de talenten van de toekomst een patatje en wat te drinken.

Het toernooi bestaat uit drie verschillende categorieën waarvan het winnende team nog wat leuks kan behalen! Wij hebben er ongelofelijk veel zin in en hopen jullie ook!

Eigenaar van Bruna Spakenburg, Wim van de Geest levert aan deze sportieve dag een bijdrage voor de jonge spelers, waar wij als club dankbaar voor zijn. Bekend als enthousiaste winkelier die met passie staat voor hetgeen hij overbrengt naar zijn klanten. Uitstekend inspeelt op de hedendaagse markt en verstand heeft van het leesvoer hij verkoopt.

Als klant ben je dan ook van harte welkom bij Boekhandel Bruna op De Ziel 53,  Bunschoten-Spakenburg.