• Geslaagde avond businessclub bij FC Utrecht-AZ

12 mei 2022 Redactie
  • Woensdag 11 mei was de businessclub van Eemdijk van de partij tijdens de afscheidswedstrijd van Willem Janssen bij FC Utrecht, thuis tegen AZ. Een geslaagde, gezellige avond volgde in Stadion Galgenwaard.

• Aan het einde van de middag verzamelde het gezelschap op sportpark De Vinken om met de bus – met een tussenstop bij het pontje op Eemdijk – naar Utrecht te vertrekken. Ook waren er een paar BVO’tjes van de partij. Na een vlotte rit werd het stadion van FC Utrecht bereikt, waar de groep eventjes moest wachten om naar binnen te mogen. Tussendoor kwamen de spelers van FC Utrecht aan bij het stadion, wat nog voor wat reuring zorgde bij de aanwezige fans. Niet veel later gingen de deuren open.

• In de prachtige Domzaal was het daarna tijd voor een hapje en een drankje, waarna het gezelschap het gesprek met elkaar aanging. Over en weer werden verhalen uitgewisseld. Over het heden, verleden en de toekomst. Soms met een groen randje, soms met een persoonlijk tintje.

Wedstrijd

Totdat de wedstrijd tussen FC Utrecht en AZ begon. De groep nam plaats op de zakelijke tribune, met prachtige roodlederen stoelen in een heerlijke sfeer. Het enige minpunt van de eerste helft was – vanuit Utrechts oogpunt gezien – de 1-2 achterstand bij het rustsignaal.

• Stoel

Ook tijdens de theepauze van de spelers werd er met elkaar een fris biertje, wat sterkers of juist wat fris genuttigd. Gecombineerd met een bloedheet frikandelbroodje werd ook de inwendige mens weer niet vergeten. Sommigen hadden daarna moeite om uit de businessclub naar hun stoel terug te keren, maar binnen tien minuten zat een ieder toch weer op zijn plek. De tweede helft was voor de voetballiefhebbers wat minder enerverend, al probeerde FC Utrecht wel met man en macht de gelijkmaker te forceren. Uiteindelijk hielp het eigen publiek een handje door ervoor te zorgen dat de wedstrijd tijdelijk stil lag. Waar een gedeelte van de Diekse groep het vanaf die minuut wel welletjes vond, bleef een handvol zitten. En ze werden beloond door de gelijkmaker van ‘Uteregggg’ in de slotfase.

• Bier en bittergarnituur

Na het duel werd de avond weer voortgezet in de Domzaal, alwaar ook het bier rijkelijk vloeide en je je eigenlijk moest verstoppen om te ontkomen aan de vele bittergarnituur. Goed verzorgd was het zeker! Niet veel later kwam ook Tino Martin nog een optreden geven, waarna de groep het glas leegmaakte en met de bus huiswaarts keerde. Rond de klok van 0.30 uur was het gezelschap weer op Diekse bodem, en zo’n vijf minuten later terug op De Vinken.

• Een zeer geslaagde avond van de businessclub van Eemdijk waar we met elkaar tevreden op terugkijken. Bedankt voor jullie komst en steun aan onze mooie club!

Wil jij nou ook eens mee op een heerlijk uitje met Eemdijk?
    Word dan lid van de businessclub!

Bekijk de mogelijkheden op onze sponsorpagina!

We zien je graag!