• Geslaagd afscheid/kennismaking A-selectie

4 jul 2021 Redactie
  • Voetbalvereniging Eemdijk heeft zaterdagavond op gepaste wijze afscheid genomen van de vertrekkende spelers. Ook was er daarna een gezellige kennismaking met de gehele selectie.

• Na de eerste training van het seizoen 2021/2022 onder leiding van trainer Willem Romp werd er in de kantine afscheid genomen van de vertrekkende spelers en staflid Chris de Graaf. Voorzitter Menno Veldhuizen had een speech voorbereid en daar werd aandachtig naar geluisterd. De uitgesproken doelstelling om promotie te bewerkstelligen was daarna een mooi bruggetje voor trainer Willem Romp, die ook het woord nam.

Daarna was het tijd om de spelers één voor één naar voren te roepen. Allereerst werd Benjamin Pruijs in het zonnetje gezet. De linksback heeft ervoor gekozen om de A-selectie te verlaten en in een lager elftal te spelen.

Lammert-Geert Heek was als volgende aan de beurt. De doelman kiest vanwege veranderde werkomstandigheden voor zijn maatschappelijke carrière en heeft zodoende besloten zijn handschoenen op te bergen. Veel succes met je baan, Lammert-Geert!

• Achraf Nejmi was daarna het middelpunt van de belangstelling. De middenvelder trekt naar Veenendaal om voor GVVV te spelen. Na een dankwoord van teammanager Teo van de Mheen, die voor iedereen prachtige woorden had, nam Nejmi zelf het moment om de aanwezigen toe te spreken. We hopen dat je woorden waarheid zullen worden, kerel!

Ook Chris de Graaf werd daarna naar voren geroepen. De assistent-trainer heeft besloten om terug te keren bij zijn grote liefde Spakenburg en daar stage te lopen voor de UEFA A-opleiding waarvoor hij toegelaten is. Ook zijn dankwoord werd door de aanwezigen op prijs gesteld.

• Last but not least was het de beurt aan Klaas Bout. Na negen seizoen Eemdijk gaat hij de club verlaten om aan de slag te gaan bij Veensche Boys. Als verrassing had de club geregeld dat de trainers waarmee Klaas heeft gewerkt bij Eemdijk een video hebben ingestuurd. Mooie woorden vielen de clubjongen ten deel. We wensen je veel succes in Nijkerkerveen en we zien je vast en zeker nog vaak terug op De Vinken! Bas Buimer en Jan van Diermen ontbraken zaterdag vanwege verplichtingen elders.

• Na het officiële gedeelte vlogen er een aantal mensen uit, maar met het overgebleven koppel werd er genoten van een uitstekende BBQ. Met speciale dank aan grillmeister Vincent voor de bereiding van het vlees.

Al met al een geslaagde dag op de eerste zaterdag van juli. Veel succes het komende seizoen allemaal! Knallen moe je!