• Rijnvogels en Eemdijk hebben de punten gedeeld. Na een snelle achterstand maakte Eemdijk via Jeffrey van den Dikkenberg na een goed half uur de gelijkmaker. Ondanks een overwicht voor Rijnvogels bleef het daarbij en pakte Eemdijk een verdienstelijk punt.

  Bij Eemdijk had Sven Deen weer een basisplaats. Hij verving de aan zijn schouder geblesseerde Yannick Bouw. Eemdijk keek al na drie minuten tegen een achterstand aan. De behendige Roy van Leeuwen ging met een versnelling langs Dennis Hollart en legde daarna de bal keurig in de linkerbovenhoek (1-0). Eemdijk had hat lastig en kwam zelf maar heel sporadisch aan voetballen toe. Tussen minuut 25 en 30 was de thuisploeg drie keer gevaarlijk maar tot opluchting van Eemdijk werd daar niet uit gescoord. Sterker, even later was het ineens gelijk. Na een voorzet van Rick Blokhuis wist Sven Deen de bal knap bij Jeffrey van den Dikkenberg te krijgen. Die had ineens alle vrijheid en bekeken schoot Jeffrey de bal in het doel (1-1). Tot aan de rust was Rijnvogels weer vaak in de aanval maar kon de bal niet achter Jauke Beekhuis krijgen. Met 1-1, en daar mocht Eemdijk niet over mopperen, brak de rust aan.

  In de rust had Eemdijk gewisseld. Justin van Groen had plaatsgemaakt voor Sjohn van Gulik. Ook nu ging Rijnvogels weer furieus van start en moest Eemdijk ver terug maar de ploeg overleefde de stormloop zonder een tegendoelpunt. Op het uur verving Zeger Beukers Rick Blokhuis en Argjend Selimi kwam voor Sven Deen in het veld. Maar het bleef bij tegenhouden, voorin wist Eemdijk geen gevaar te stichten. Willem Romp had gezien dat er niet meer inzat dat een gelijkspel en haalde Jordy Hilterman naar de kant voor Peter van de Groep. Eemdijk ging met vijf achterop spelen. Rijnvogels bleef op zoek naar een doelpunt maar Eemdijk verdedigde met alles het kostbare punt. In de 88e minuut moest Jasper Beekhuis een dreigende doorbraak met een overtreding afstoppen. Scheidsrechter Besselsen trok terecht de rode kaart. Eemdijk moest de laatste minuten en de blessuretijd met tien man verder. Freek van Belzen werd nu linksback zodat de verdedigingslinie intact bleef. Eemdijk gaf niets meer weg en was dik tevreden met het behaalde gelijkspel.

  Opstelling Eemdijk:
  Jauke Beekhuis, Rick Blokhuis (60. Zeger Beukers), Jordie Huijgen, Jasper Beekhuis, Dennis Hollart, Justin van Groen (46. Sjohn van Gulik), Jeffrey van den Dikkenberg, Jesper van Dalen, Freek van Belzen, Jordy Hilterman (72. Peter van de Groep), Sven Deen (60. Argjend Selimi).

  Scoreverloop:
  1-0 Roy van Leeuwen (3')
  1-1 Jeffrey van den Dikkenberg (30')

  Bijzonderheid:
  Rode Kaart Jasper Beekhuis (88’)