• Gehuurde Jan van Diermen keert terug naar Spakenburg

25 feb 2021 Redactie
  • Eemdijk en Spakenburg zijn overeengekomen dat Jan van Diermen komende zomer terugkeert op De Westmaat. Na een huurperiode van één seizoen komt er dus een einde aan het verblijf van de 18-jarige middenvelder bij onze club.

• Eemdijk huurde Jan van Diermen voor één seizoen van Spakenburg met als doel hem speelminuten op een hoog niveau te bieden. Na slechts vijf wedstrijden gooide het coronavirus echter roet in het eten. Ook een blessure zorgde ervoor dat Van Diermen in het begin wat geduld moest hebben en toen hij eenmaal fit was, werd de competitie stilgelegd.

Komend seizoen mag de 18-jarige creatieve middenvelder zijn voetbalkunsten weer vertonen op De Westmaat. Eemdijk bedankt Jan van Diermen voor zijn inzet bij onze club, wenst hem veel succes bij de Blauwen en wellicht tot ziens.

Foto: Studio Kastermans