• Freek van Belzen, Jesper van Dalen en Sjohn van Gulik verlengen contract!

    22 nov 2019 Redactie
  • Hoewel de competitie pas op een derde is, is men bij Eemdijk al volop bezig met de volgende voetbaljaargang. We zijn dan ook blij te kunnen melden dat Freek van Belzen, Jesper van Dalen en Sjohn van Gulik hun contract bij onze groene club hebben verlengd.

  • Jan van Twillert is blij dat hij het drietal vast heeft weten te leggen. Over de 20-jarige Freek van Belzen is het hoofd van de technische commissie vol lof. ,,Freek heeft zich snel aangepast aan Eemdijk. De bereidheid die hij wekelijks laat zien en de leergierigheid waarmee hij zich op de club begeeft, werkt aanstekelijk. Zijn grote loopvermorgen, de dreiging die daaruit voortvloeit en zijn sterke linkerbeen zijn extra wapens in het elftal. Hij heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een graag geziene gast bij de club en hij past ook perfect bij Eemdijk. Mooi dat we hem nog een jaar aan ons hebben weten te binden.” 

    Ook het gesprek met Jesper van Dalen verliep voorspoedig. De eveneens 20-jarige buitenspeler, die sinds zijn overgang van Roda ’46 naar De Vinken evenals Freek alle wedstrijden in de basis stond, blijft bij Eemdijk op nog beter te worden en bij te leren. ,,Jesper is een speler die een wedstrijd vanuit het niets kan openbreken. Hij heeft het voetballende vermogen om het spel te verleggen en naar zich toe te trekken. Met zijn diepgang zorgt hij voor meerdere opties in ons aanvalsspel. Hij weet dat hij nog jong is en dat hij op De Vinken nog niet is uitgeleerd. Wij zijn dan ook blij dat Jesper ook volgend seizoen nog bij ons speelt.”

  • Naast het eerder genoemde tweetal heeft ook Sjohn van Gulik zijn jawoord aan de club gegeven. Sinds zijn overgang van IJsselmeervogels naar De Vinken is de 25-jarige Van Gulik een echte Dieker geworden. ,,Sjohn is onmisbaar bij Eemdijk. Hij komt altijd weer bovendrijven en zorgt voor de balans op het middenveld”, weet Van Twillert. ,,Zijn wedstrijdinstelling is fantastisch, hij gaat voorop in de strijd en maakt ieder seizoen nog stappen in zijn ontwikkeling. We zijn er dan ook erg blij mee dat hij voor onze club blijft spelen.” 

    Eemdijk wenst Freek, Jesper en Sjohn dit seizoen nog veel voetbalplezier toe, daarnaast heel veel succes uiteraard en ziet uit naar de verdere samenwerking bij onze mooie groene club. Gefeliciteerd met de contractverlenging!