• Frank Heus verlaat Eemdijk aan het einde van het seizoen

15 dec 2021 Redactie
  • Frank Heus heeft besloten om te vertrekken bij Eemdijk. De 25-jarige aanvallende middenvelder heeft de kans gekregen om bij zijn oude club Sparta Nijkerk aan de slag te gaan en wil deze kans met beide handen aangrijpen. Zodoende blijft het verblijf van de Amersfoorter op sportpark De Vinken vooralsnog beperkt tot één seizoen.

• Technisch manager Jan van Twillert reageert op het vertrek van de spelmaker. ,,De terugkeer naar Sparta Nijkerk is Frank van harte gegund. Ik snap zijn gevoel en ik weet ook dat zo’n kans niet altijd meer voorbijkomt. Op persoonlijk vlak en als voetballer vind ik het jammer dat Frank bij ons vertrekt. We hopen dat we op een mooie manier afscheid van elkaar mogen nemen aan het einde van het seizoen. Daar zetten we op in.”

Voor Frank was het een moeilijke beslissing om Eemdijk te verlaten. ,,Ik heb het enorm naar mijn zin bij Eemdijk en dat maakt een vertrek lastig. Maar ik heb drie mooie seizoenen bij Sparta Nijkerk gehad en destijds besloot ik in emotie om daar te vertrekken. Daar heb ik later spijt van gehad. Nu ik via Eemdijk weer op de radar ben gekomen bij Sparta Nijkerk ben ik van mening dat ik die kans moet pakken”, zegt de middenvelder.

Bij Eemdijk is Heus bezig aan zijn eerste seizoen. Met onze club voert hij de ranglijst in de hoofdklasse B aan. ,,Ik hoop dat we het seizoen mogen afmaken en dat we aan het einde met een prijs afscheid van elkaar nemen. Daar ga ik alles aan doen. Bovendien zal ik dit ene seizoen bij Eemdijk koesteren. Een geweldige club met betrokken en warme mensen. Wie weet zien we elkaar in de toekomst weer terug.”

Eemdijk feliciteert Frank Heus met zijn terugkeer naar Sparta Nijkerk en wenst hem veel succes in de tweede seizoenshelft bij Eemdijk.