• Extra info Open dag - De jeugd heeft de toekomst!

5 sep 2019 Redactie
  • Zaterdag houdt Eemdijk voor de vierde keer in de historie van de club een open dag. Een dag vol bedrijvigheid op sportpark De Vinken. En hopelijk een dag met de eerste driepunter van het seizoen voor ons vlaggenschip. Maar vooral ook een dag voor en van de jeugd!

• Een open dag organiseren op een gewone voetbalzaterdag is niet eenvoudig. De jeugd groeit hard, we hebben negen (!) seniorenteams en iedereen moet die dag voetballen. We hebben het geluk dus mee dat de wedstrijd van het eerste om 18:00 uur gespeeld wordt waardoor er in de middag een veld vrij is gemaakt voor vele leuke activiteiten. Een onderdeel wat al jaren in de open dag zit, is natuurlijk de clinic. Een speciale clinic, waarin de vijf beste spelers van de wereld aan bod komen. Een clinic gegeven door spelers van het eerste elftal onder toeziend oog van de trainers van het eerste. Een tip van onze bevlogen trainer Willem Romp of een passeerbeweging leren van verfijnd technicus Ruud van de Geest.......het kan je dit weekeinde zomaar overkomen. Kijk nog even goed naar het programma, kom op tijd en schrijf je tussen 13:00 uur en 13:30 uur in voor de clinic en verdien na de clinic een heerlijk gebakken frietje!

We hebben dit jaar vanwege het tijdstip van de wedstrijd van het eerste elftal een officiele persconferentie ingepland, met een aantal spelers van het eerste en de hoofdtrainer. Van 16:00 uur tot 16:30 uur krijgt iedereen de gelegenheid om vragen te stellen aan onze jongens. Dus vooral jong, maar zeker ook oud mogen een half uur lang vragen afvuren. Uiteraard voetbalinhoudelijk, maar als je wil weten waar Jan Pieter Hartog op vakantie gaat, mag dat natuurlijk ook :-)

Maar er is meer; we hebben een springkussen voor de jongste jeugd, een compleet opblaasbaar voetbaldorp voor alle leeftijden en de inmiddels beroemde handtekeningenboekjes zijn uiteraard ook weer van de partij! We sluiten de dag af met een spetterend optreden van DJ Wally, bekend van het jubileumfeest. Tel daar de Diekse gezelligheid bij op en het belooft een geweldige dag te worden. Komt allen!

Voor de jeugd hebben wij ook nog een extraatje geregeld. Wat is dat dan? We hebben het ene tastbare, de oorkonde, vervangen voor iets anders tastbaars. We kunnen wel zeggen dat het rolt, dat het van Nike is en dat het alleen te verdienen is als je aanwezig bent bij de clinic en aanwezig bent bij de persconferentie. Zorg dus dat je niks mist van onze Open dag! Tot zaterdag groene tijgers!

De open dag-commissie