• Volgend seizoen speelt de ervaren Roy Schaap in het groene shirt van Eemdijk. Schaap komt over van hoofdklasser FC Breukelen.

    “Wij als TC zijn erg content met het aantrekken van Roy Schaap. Schaap heeft met zijn jonge leeftijd een berg aan ervaring in het amateurvoetbal. Hij kan zowel centraal achterin als op ‘6’ uit de voeten.”

    De 25 jarige Schaap op dit moment bezig aan zijn 3e seizoen bij Breukelen kwam daarvoor ook 3 jaar uit voor DOVO uit Veenendaal. Zijn jeugdopleiding heeft hij genoten bij FC Utrecht waar hij ook met Jasper Bolland speelde.

    “Ik ben sinds kort verhuist vanuit Nieuwegein naar Baarn en zocht een club dichterbij huis. Na een aantal gesprekken met Eemdijk, waar het gevoel gelijk goed was, was ik er uit. Eemdijk is een club op een hoog niveau met mooie ambities. Als ze dit jaar al niet promoveren naar de hoofdklasse, wil ik volgend seizoen promoveren met Eemdijk.”

    Afgelopen seizoen werd Roy met FC Breukelen kampioen van de 1e klasse A. Ook speelde hij twee keer mee in de duels tegen Eemdijk. ”De wedstrijden tegen Eemdijk waren altijd wel spannend. Je had niet zomaar gewonnen. We hebben ook veel punten verspeelt tegen ze. Eemdijk staat bekend om zijn inzet en passie, ik pas daar wel tussen.”