• Met het stralende ochtendzonnetje kwamen we aan in Baarn. We werden vriendelijk ontvangen door het wedstrijdsecretariaat van Tov en kregen een kleedkamer aangewezen die we niet moesten delen, wat tegenwoordig niet veel meer voorkomt. Prettige voorbereiding om ons tactisch plan te bespreken.

Helaas konden we onze warming up niet optimaal uitvoeren omdat de allerjongste talenten van Tov nog aan het spelen waren op het veld. Leuk om te zien dat onze jongens als supporters langs de kant de kleine Baarnse tijgers aanmoedigde en de mooie acties met gejuich begroeten.

Na het opruimen van het veld mochten we starten tegen Tov, die 2 punten onder ons staan in de stand. Verlies zou betekenen dat Tov 1 punt boven ons kwam en bij winst 5 punten los van de Baarnse formatie..

Het begin was direct voor de “Diekers” die het spelbeeld van het begin af bepaalde.. Er kwamen veel kansen voor Eemdijk maar met veel kunst en vliegwerk bleef de Baarnse muur staande. Geduldig bouwde we aanval na aanval op en na 15 minuten was daar de dikverdiende goal van Boaz. Direct floot de prima leidende scheidsrechter voor het eerste coach moment van 2 min.

Na 17 minuut wist Musab na mooi samenspel de 0-2 te maken. In de 20ste minuut schoot wederom Musab 0-3 tegen de touwen.

Na de 0-3 ging de groene storm even liggen en controleerde we de wedstrijd, waar Tov in momenten er door heen kwam en te snel de trekker probeerde over te halen en niet tot groot gevaar kon komen, ook door attent keeperswerk van Milan.

In de 42 ste minuut viel de 0-4 door Boaz. Direct na de aftrap van Tov wisten we de bal te onderscheppen en na een vlot lopende driehoek op het middenveld speelde Jan zich zelf vrij voor de keeper en mocht de 0-5 maken. Dit liet hij bewust over aan Salih die rechts vrij kwam voor het doel en heel sociaal de bal klaarlegde en binnen schoot. Geniet momenten omdat zelfzuchtigheid nagenoeg niet aanwezig is in het team. Even later viel de 0-6 ook door Salih.

Tov scoorde drie min voor tijd hun ere treffer, waarna Eemdijk in de laatste twee minuten nog twee keer wist te scoren door Zein en Salih..

Man of the match is bij de JO12 geen onderwerp van aandacht.. alles als team!

Klasse jongens, dat jullie inzet en leergierigheid op de training ook vorm krijgt in de wedstrijden!

Bedankt ouders voor wederom jullie support!

Volgende week spelen we een bekerwedstrijd tegen VVZA in Amersfoort.
    Aftrap is om 11.00 uur