• Op een zwaar te bespelen veld startte Eemdijk heel matig tegen de ploeg die op de laatste plaats stond. Het tempo lag te laag om voorin tot kansen te komen. Noordscheschut bleef simpel overeind. Met veel inzet werd Eemdijk bestreden en in balbezit werd er snel gekozen voor de lange bal naar voren. De verdediging van Eemdijk had het daar best wel lastig mee en Noordscheschut kreeg zeker mogelijkheden op een doelpunt. Gelukkig wist Eemdijk met wat geluk een tegendoelpunt te voorkomen. Aanvallend was het onder de maat totdat Freek van Belzen besloot om van ruim twintig meter op doel te schieten. Zijn pegel kwam via de onderkant van de lat het veld weer in. Bas Buimer was attent en kopte de bal in het doel (0-1). Binnen een minuut na de aftrap kon Eemdijk weer juichen. Sjohn van Gulik kwam in balbezit net buiten de zestien en schoot de bal hard langs keeper Roy Boertien (0-2). Een schitterende goal! Op slag van rust kreeg Eemdijk nog twee kansen die allebei gered werden door de keeper. In de tegenaanval moest Jeroen de Harder ver zijn doel uit en wist hij de counter van Noordscheschut met zijn been onschadelijk te maken.

Drie assists van Argjend Selimi

Na de rust ging Noordscheschut vol energie op zoek naar een doelpunt. Hierdoor kreeg Eemdijk veel ruimte. Argjend Selimi profiteerde daar volop van en was ongrijpbaar voor de verdediging van Noordscheschut. Een assist van Argjend op Nigel betekende de 0-3 en de beslissing van de wedstrijd. Een volgende voorzet van Argjend werd door Kevin van Dalen in het eigen doel gewerkt en Argjend leverde ook de assist op de 0-5 van Cem ter Burg.
    Gezegd moet worden dat Noordscheschut bleef aanvallen om een eretreffer te maken, maar daar slaagden ze niet in. Eemdijk hield de nul en behaalde uiteindelijk een ruime overwinning.

Opstelling Eemdijk:
    Jeroen de Harder, Rick Blokhuis, Jan Pieter Hartog, Jordie Huijgen (65. Zeger Beukers), Freek van Belzen (46. Michel Goossensen), Sjohn van Gulik, Jesper van Dalen, Bas Buimer (65. Jeffrey van den Dikkenberg), Frank Heus (77. Niels de Jong), Nigel van Zelst (59. Cem ter Burg), Argjend Selimi.

Scoreverloop:
    34. 0-1 Bas Buimer
    35. 0-2 Sjohn van Gulik
    54. 0-3 Nigel van Zelst
    61. 0-4 Kevin van Dalen (e.d)
    80. 0-5 Cem ter Burg