• In Putten heeft Eemdijk zijn vierde opeenvolgende overwinning behaald. In een matige wedstrijd was Armend Selimi de match winnaar. Hij scoorde in de 40e minuut het enige doelpunt.

  Onder leiding van de ervaren scheidsrechter Jeen Boringa ontvouwde zich geen al te hoogstaande wedstrijd. SDC Putten probeerde aanvallend wat te klaar te maken maar wist zich geen echte mogelijkheden te creëren. Eemdijk, spelend in een 3-3-3-1 formatie kon daar ook niet veel tegenover zetten. Toch kwam Eemdijk net voor de rust op voorsprong. Een verre ingooi werd onbedoeld doorgekopt door een verdediger van SDC Putten. Armend Selimi kreeg de bal en aarzelde niet. Zijn schot werd nog wel gekraakt door zijn directe tegenstander maar de bal verdween in het doel (0-1).

  Eemdijk houdt stand.

  In de 2e helft kreeg Eemdijk meer ruimte om te voetballen. Bij vlagen lukte dat heel aardig. Op het uur leverde dat een goede kans op. Jesper van Dalen sneed vanaf rechts naar binnen. Zijn schot met zijn linker belandde op de binnenkant van de paal. Pech voor Eemdijk.
  SDC Putten wisselde wat spelers en ging wat opportunistischer spelen. Langzaam maar zeker kwam Eemdijk steeds meer onder druk te staan. Een bal belande van dichtbij op de buitenkant van de paal. Ook een aantal corners stichtte gevaar. Zo werd er een bal na een corner door de verdediging van Eemdijk door het midden weggekopt. De bal kwam bij een speler van SDC terecht die hard richting doel schoot. Gelukkig wist Freek van Belzen met het hoofd de bal tegen te houden. Ook Jeroen de Harder keepte sterk en plukte de nodige ballen uit de lucht.
  Eemdijk kreeg ruimte om te counteren maar verzuimde om te scoren en zo de wedstrijd te beslissen. Zo bleef het spannend tot scheidsrechter Boringa affloot. Eemdijk behaalde zo, voor het eerst in de historie, een overwinning op De Putter Eng.

  Topper tegen Urk en Diekse Familiedag.

  Volgende week is er een echte topper op De Vinken. Koploper Urk komt op bezoek. Eemdijk staat op de 2e plaats en heeft 3 punten minder.
  Ook wordt de Diekse Familiedag gehouden met allerlei activiteiten. Kijk op de website van Eemdijk voor het programma. Alle reden om zaterdag 9 oktober naar De Vinken te komen!


  Opstelling Eemdijk:
  Jeroen de Harder, Zeger Beukers, Jan Pieter Hartog, Dennis Hollart, Freek van Belzen, Jordie Huijgen, Jeffrey van den Dikkenberg, Frank Heus, (78. Abderrahim Loukili), Jesper van Dalen, Nigel van Zelst, (92. Niels de Jong), Armend Selimi, (71. Argjend Selimi).

  Scoreverloop:
  40. Armend Selimi 0-1