• Voor aanvang van de wedstrijd tegen NSC Nijkerk vond de herdenking plaats van mede oprichter en ere lid Willem van de Geest en selectiespeler William Berendse door voorzitter Menno Veldhuizen en Jan van Twillert, voorzitter van de TC. Na een indrukwekkende minuut stilte ging de wedstrijd van start.

  Matige 1e helft.

  De streekderby kwam niet echt los. Eemdijk was slordig aan de bal en NSC wilde wel maar kon gewoon weg niet beter. Zonder veel hoogtepunten was de 0-0 ruststand een logisch gevolg.

  Twee goals na de rust.

  In de 2e helft was het snel raak voor Eemdijk. Frank Heus, na de rust als spits opererend, kwam ietwat gelukkig in balbezit. Zijn schot werd onderweg aangeraakt door een NSC-verdediger en belandde in het doel (1-0). Tien minuten later werd de voorsprong verdubbeld. Eemdijk kreeg een vrije bal op ongeveer 25 meter van het doel. Jesper van Dalen nam de vrije trap met de bedoeling om de bal bij tweede paal neer te leggen. Maar de bal kreeg meer lengte, keeper Theodoros Velanas verkeek zich, en de bal zeilde via de binnenkant van de paal het doel in (2-0).
  Dit was meteen het laatste wapenfeit van Eemdijk. De ploeg kreeg het steeds moelijker en NSC kreeg goede mogelijkheden op een doelpunt. Uiteindelijk kwam Eemdijk een paar keer goed weg en wist Jeroen de Harder de nul te houden.
  Zo won Eemdijk op 20 november met 2-0, gezien het feit dat William Berendse rugnummer 20 had, moest dit misschien wel zo zijn op deze emotionele zaterdagmiddag.

  Opstelling Eemdijk:
  Jeroen de Harder; Michel Goossensen, Jan Pieter Hartog, Jordie Huijgen, Rick Blokhuis; Sjohn van Gulik, Jesper van Dalen, Bas Buimer (64. Jeffrey van den Dikkenberg); Argjend Selimi (80. Armend Selimi), Nigel van Zelst (46. Cem ter Burg), Frank Heus (80. Niels de Jong)

  Scoreverloop:
  51. 1-0 Frank Heus
  62. 2-0 Jesper van Dalen