• Eemdijk weet aanvaller Givon Derby aan zich te binden

15 jun 2024 Redactie
  • Eemdijk is erin geslaagd de selectie voor komend seizoen te versterken met Givon Derby. De 21-jarige aanvaller, woonachtig in Amsterdam, maakt de overstap van TEC naar sportpark De Vinken.

• Derby maakt de poule van buiten, met zoals bekend vijf spelers van buiten de dorpsgrenzen, compleet. ,,Als speler heeft Givon een erg interessant profiel. Hij is inzetbaar als 7, 9 of 11. Hij is enorm snel en explosief. Bij TEC heeft Givon laten zien ook als balvaste spits en aanspeelpunt uit de voeten te kunnen. Een rol die hij mogelijk ook bij Eemdijk gaat vervullen komend seizoen”, stelt de technische commissie.

Ondanks interesse van andere clubs koos Derby bewust voor de overstap naar Eemdijk. ,,Givon wil zich graag bewijzen op divisieniveau na zijn eerdere verband bij TEC en heeft daarbij een carrière als profvoetballer nog niet uit zijn hoofd gezet. Eemdijk heeft in het verleden laten zien een springplank te kunnen zijn en Givon wil het podium bij ons pakken.”

Eemdijk verheugt zich op de komst van Givon Derby naar sportpark De Vinken, wenst hem veel succes in het groene shirt en kijk uit naar de samenwerking.