• Eemdijk versterkt selectie met Thomas Beekhuis

30 jan 2024 Redactie
  • Eemdijk heeft voor het komende seizoen de gelederen versterkt met Thomas Beekhuis. De twintigjarige linksback, die overkomt van dorpsgenoot Spakenburg, heeft een éénjarig contract getekend op sportpark De Vinken.

• In de zoektocht naar een linksback binnen de dorpsgrenzen is de technische commissie uitgekomen bij Thomas Beekhuis. Momenteel fungeert de linkspoot als aanvoerder van de O23 bij de ‘Blauwen’ en traint hij doordeweeks mee met de A-selectie.

"Thomas bezit kwaliteiten die uitstekend aansluiten bij onze club. Hij gaat vol overgave de strijd aan, toont een gezonde dosis passie en heeft geduld voor zijn kansen. Zijn linksbenigheid, defensieve kracht en vermogen om wanneer nodig overlap te zoeken zijn absolute pluspunten. Hij is goed te sturen en uit te dagen met specifieke opdrachten", reageert de technische commissie van Eemdijk op de komst van de verdediger.

• Met de komst van Thomas is het aantal spelers met de achternaam Beekhuis uitgebreid naar drie. De linksback is het jongere broertje van doelman Jauke Beekhuis en ook centrale verdediger Jasper draagt dezelfde achternaam.

,,Thomas laat in de O23 van Spakenburg zien zijn mannetje te staan in de duels, durft uit te stellen en kan eventueel ook als centrale verdediger uit de voeten. Al met al een welkome versterking van onze selectie.”

Eemdijk heet Thomas Beekhuis van harte welkom bij de club, wenst hem nog veel succes in het restant van het seizoen bij Spakenburg en ziet uit naar de samenwerking op sportpark De Vinken.