• Eemdijk verlengt zestal contracten

22 dec 2020 Redactie
  • Eemdijk heeft vorige week het contract met een zestal spelers verlengd. Doordat vier spelers een doorlopend contract hebben bij onze club is de tussenstand voor het seizoen 2021-2022 momenteel tien vastgelegde spelers.

• Verdedigers Zeger Beukers, Jeffrey van den Dikkenberg, Rick Blokhuis en Jordie Huijgen hebben allen aangegeven volgend seizoen bij Eemdijk te blijven. Naast het drietal is de club ook tot overeenstemming gekomen met Sjohn van Gulik en Cem ter Burg over een langer verblijf op sportpark De Vinken.

Met de doorlopende verbintenissen van Achraf Nejmi, Jeroen de Harder, Argjend Selimi en Dennis Hollart is de basis voor het volgende seizoen alvast gelegd door onze technische commissie.

• “We hebben bijna met de hele selectie gesproken en de signalen naar de club toe zijn goed. We verlangen natuurlijk allemaal naar een normale situatie waarin we weer toe kunnen leven naar een wedstrijd.”

“We zijn trots op het vastleggen van sterkhouders Zeger, Jordie en Sjohn en het verlengen van grote talenten zoals Cem en Rick. Met Jeffrey waren we er ook snel uit. Hij heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt en mag zich nu onbetwist basisspeler noemen. Dat verdient een groot compliment. Daarnaast is het nog een vermelding waard dat reserve-aanvoerder Zeger zijn tiende seizoen op sportpark De Vinken in gaat. Het zijn stuk voor stuk spelers die bij Eemdijk passen als een warme jas. Dat ze zo snel hun ja-woord geven zegt genoeg en daar zijn wij trots op.”

• Eemdijk feliciteert Zeger, Jeffrey, Rick, Jordie, Sjohn en Cem met hun contractverlenging en hoopt ze snel weer in het groene shirt in actie te zien.