• Eemdijk sluit voorbereiding op tweede seizoenshelft af

  18 jan 2015 John van Dam
 • Met twee oefenwedstrijden in de afgelopen week heeft Eemdijk de voorbereiding op de tweede helft van het seizoen 2014/2015 afgesloten.

  Dinsdag speelden de mannen van trainer Ulrich Landvreugd een oefenwedstrijd tegen hoofdklasser SDC Putten. De gasten uit Putten werden getrakteerd op een 2-0 nederlaag. De Diekse doelpunten vielen beide in de tweede helft en kwamen op naam van Roger Grootfaam en Marvin Snijders.

  Zaterdag mocht Eemdijk aantreden tegen 3e klasser VVOP uit Voorthuizen, de ploeg van oud-Eemdijk trainer Henk van Zoeren. Deze wedstrijd werd uiteindelijk na een 2-0 ruststand met 4-1 gewonnen. In de eerste helft scoorden Wouter Bout (scrimmage na een corner) en Jasper Bolland (afstandsschot). De doelpunten na rust kwamen op naam van Niels de Jong (kopbal na een schitterende aanval) en wederom Jasper Bolland. In de slotfase redde de gasten de eer middels een mooie vrije trap.

  Vanaf volgende week gaat Eemdijk weer om het "echie" voetballen. De eerste tegenstander van de tweede seizoenshelft is dan De Meern. De thuiswedstrijd tegen De Meern werd door Eemdijk met 1-0 gewonnen door een doelpunt van Jasper Bolland.

  De wedstrijd in Leidsche Rijn begin om 14.30 uur.