• Eemdijk heeft de wedstrijd tegen d'Olde Veste '54 met 2-0 gewonnen en werd daardoor kampioen van de 4e Divisie B. Met 14 punten voorsprong is de titel vier wedstrijden voor het einde al binnengehaald. Geweldig gedaan mannen!

  Eemdijk was vanaf het begin veelvuldig op de helft van de bezoekers te vinden. De ploeg uit Steenwijk hield de rijen gesloten met veel spelers achter de bal en voor Eemdijk was er daardoor weinig ruimte om te voetballen. De equipe van trainer Willem Romp kreeg wel veel corners en vanaf de zijkanten kwamen behoorlijk wat voorzetten. Echt gevaarlijk werd het echter niet, maar na een half uur was er dan toch de voorsprong. Eindelijk was er wat ruimte op de linkerkant die door Argjend Selimi goed werd benut. Hij snelde langs zijn directe tegenstander en zijn scherpe lage voorzet werd door Yannick Bouw bij de tweede paal binnengegleden (1-0).
  Na het doelpunt werd de concentratie bij Eemdijk wat minder. Dat had tot gevolg dat d'Olde Veste '54 wat meer op de helft van Eemdijk kwam. Een hard schot van Mehran Ali Pour Asli werd door Jauke Beekhuis met zijn vingertoppen tegen de paal geduwd, waardoor er met een 1-0 stand de rust aanbrak.

  In de loop van de tweede helft kreeg de spanning wat de overhand bij Eemdijk. De 2-0 wilde maar niet vallen en de bezoekers gingen meer naar voren voetballen om misschien toch een puntje mee te nemen naar Steenwijk. Swift stond met 2-0 voor en een doelpunt van d'Olde Veste '54 zou de festiviteiten nog een keer kunnen uitstellen. Echte kansen wist d'Olde Veste '54 gelukkig niet te creëren maar een bal had natuurlijk zo maar verkeerd kunnen vallen voor Eemdijk. Gelukkig gebeurde dat niet en toen in de blessuretijd Jeffrey van den Dikkenberg de 2-0, op aangeven van Tim Koelewijn, in de hoek schoot ontplofte sportpark De Vinken van vreugde en was de titel definitief binnen!

  SELECTIE EN STAF, VAN HARTE GEFELICITEERD MET DEZE FANTASTISCHE PRESTATIE!!!!!

  Opstelling Eemdijk:
  Jauke Beekhuis, Rick Blokhuis (78. Zeger Beukers), Jan Pieter Hartog, Jasper Beekhuis, Dennis Hollart, Sjohn van Gulik, Michel Goossensen (58. Franslyn Nsingi) , Jeffrey van den Dikkenberg, Jesper van Dalen, Yannick Bouw (84. Tim Koelewijn), Argjend Selimi.

  Scoreverloop:
  30. 1-0 Yannick Bouw
  90. 2-0 Jeffrey van den Dikkenberg