• Na een weekje rust door Koningsdag gaat de competitie weer verder. Er zijn nog vier rondes te spelen en zowel bovenin als onderin is er nog van alles mogelijk. Eemdijk reist af naar Veenendaal om het op te nemen tegen Door Ons Vrienden Opgericht, DOVO.

DOVO staat op de 7e plaats. De ploeg heeft 46 punten verzameld en bevindt zich een beetje in niemandsland. Naar boven zou er nog een plaatsje gestegen kunnen worden en naar onderen hoeft niet meer gekeken te worden. Ook voor de 3e periode doen ze niet mee, zodat er voor DOVO alleen nog de eer op het spel staat.

Eemdijk staat 10e en voert zo het rechterrijtje aan. De ambitie is nog steeds om in het linker rijtje te eindigen. Maar De Diekers moeten toch nog wel een beetje naar beneden kijken. Ondanks de al behaalde 42 punten is de ploeg nog niet helemaal veilig. Maar in de vier wedstrijden die nog komen moet het mogelijk zijn om nog wat punten te behalen. De eerste kans is zaterdag tegen DOVO. Het wordt de tiende ontmoeting tussen beide ploegen. Drie keer was er een overwinning voor Eemdijk, vijf keer trok DOVO aan het langste eind. Een keer werd het gelijk en dat was dit seizoen. Op De Vinken werd het 1-1.

De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Robin Gansner. Op sportpark Panhuis is de aftrap om 14.30 uur. Tot zaterdag!