• Ook in de vierde wedstrijd na de winterstop is Eemdijk nog steeds puntloos in 2024. Na een vroege achterstand wist Eemdijk het tij niet meer te keren tegen Genemuiden. De thuisploeg verloor uiteindelijk met 1-4.

  Al na drie minuten keek Eemdijk tegen een achterstand aan. Bij een half lage voorzet keken de Eemdijk verdedigers naar elkaar en Martijn Eenkhoorn profiteerde optimaal en schoot de bal langs Jauke Beekhuis in het doel (0-1). In de fase daarna rook Eemdijk aan de gelijkmaker toen Sven Deen net voorlangs schoot. Maar Genemuiden bleef ook gevaarlijk en Jauke redde knap op een schot na een corner. Even later moest hij zich gewonnen geven op een uithaal van Berwout Beimers vanaf een meter of dertig (0-2). Met deze stand werd de rust bereikt.

  Vlak voor de rust was de niet geheel fitte Sjohn van Gulik al vervangen door Freek van Belzen. In de rust kwam Jan Pieter Hartog het veld in voor Dennis Hollart. Eemdijk was er alles aan gelegen om de aansluitingstreffer te maken maar het was Genemuiden wat alweer snel toesloeg. Berwout Beimers schoot de bal diagonaal in de rechterbenedenhoek (0-3). Eemdijk gaf nog niet op en bleef naar voren voetballen. Sven Deen schoot van dichtbij recht in de handen van de doelman en Freek van Belzen was ook twee keer dicht bij een treffer. Zijn eerste poging ging net over en een laag schot werd met moeite en met hulp van de paal door keeper Hidde Streuker uit het doel gehouden. Willem Romp bracht met Thomas Koelewijn en Zeger Duijst wat verse krachten in. Maar Eemdijk bleef onmachtig. Hoge ballen en corners werden allemaal weggekopt door de verdediging van Genemuiden.

  Tien minuten voor tijd werd de score nog verder uitgebreid door Genemuiden. Op een vrije val vanaf de 16 meter van Rutger Etten kreeg Jauke Beekhuis zijn handen niet voldoende tegen de bal om de vierde tegentreffer te voorkomen. Vlak voor tijd redde Eemdijk nog de spreekwoordelijke eer. Na een voorzet van Freek van Belzen kopte Jeffrey van den Dikkenberg fraai raak en bepaalde daarmee de eindstand op 1-4.

  Opstelling Eemdijk:
  Jauke Beekhuis, Zeger Beukers (71. Zeger Duijst), Peter van de Groep, Jordie Huijgen (77. Cem ter Burg), Dennis Hollart (46. Jan Pieter Hartog), Sjohn van Gulik (41. Freek van Belzen), Michel Goossensen, Jeffrey van den Dikkenberg, Jesper van Dalen, Yannick Bouw (71. Thomas Koelewijn), Sven Deen.

  Scoreverloop:
  03. 0-1 Martijn Eenkhoorn
  19. 0-2 Berwout Beimers
  50. 0-3 Berwout Beimers
  80. 0-4 Ruger Etten
  88. 1-4 Jeffrey van den Dikkenberg
  .