• Eemdijk langer door met Michel Goossensen

  12 mrt 2021 Redactie
 • Eemdijk kan ook volgend seizoen beschikken over Michel Goossensen. De 24-jarige multifunctionele middenvelder heeft zijn contract bij de club verlengd.

 • Michel kwam halverwege het derde divisie-seizoen 2018-2019 over van het Utrechtse Hercules en in zijn eerste maanden liet hij direct zien wat voor toegevoegde waarde hij was voor Eemdijk in de derde divisie. Daarna volgden voor Michel twee afgebroken seizoenen in de hoofdklasse B. 

  In de tussentijd heeft Michel op maatschappelijk vlak een ontwikkeling doorgemaakt, waardoor hij zijn werk mogelijk niet meer met voetballen bij Eemdijk kon combineren. Technisch manager Jan van Twillert is daarom op een creatieve manier met Michel in gesprek gegaan en met succes.

 • ,,Michel timmert de laatste maanden als personal trainer aardig aan de weg en de planning van de sportschool in combinatie van voetballen op niveau leek om te slaan naar de maatschappelijke voorkeur. Maar het voetbalhart klopt nog te hard, Michel is nog jong en ik denk dat we nu een goede oplossing hebben gecreëerd om het te kunnen combineren.” 

  Het type middenvelder dat Michel is, is erg belangrijk voor de selectie van Eemdijk, geeft Van Twillert aan. ,,Met het wegvallen van Achraf en in eerder stadium al Jaap de Graaf kunnen we niet zonder een type speler zoals hij. Michel zijn kracht is dat hij op vele posities kan spelen, maar hij komt het best tot zijn recht als nummer 8. Hij heeft overzicht, een goede trap en geeft altijd 100%. Michel is een sociale jongen, heeft altijd het beste voor met de club en is geliefd in de groep. Ik ben erg trots dat we deze verbintenis hebben kunnen bewerkstelligen.” 

  Eemdijk feliciteert Michel Goossensen met zijn contractverlenging, wenst hem veel succes op sportpark De Vinken en met zijn baan als personal trainer en ziet uit naar de verdere samenwerking.