• De jongste talenten van v.v. Eemdijk JO8-2 kunnen komend voorjaarsseizoen dankzij Gerard Hop van Hop Bouw goed voor de dag komen. Tijdens de seizoensouverture kregen de spelers een compleet nieuw tenue en trainingspak én gave rugtas uitgereikt namens de sponsor.
    Eemdijk is een vereniging waar sponsoring van groot belang is en de vereniging is Gerard enorm dankbaar voor de bijdrage die hij hiermee levert aan de vereniging. Onder leiding van Jaap Henk de Graaf hebben zij hun eerste doelpunten gescoord en zullen de jongens dit jaar op verschillende manieren uitblinken op de velden bij Sportpark de Vinken en in de regio.
    Het beloofd een prachtig seizoen te worden, aan de kleding zal het in ieder geval niet liggen.