• Vandaag ontvingen we de Amersfoortse football club Quick 1890 JO12-1. Dit team kwam in de naarjaarscompetitie al uit in de 1ste klasse en presteerde niet onverdienstelijk, met een vierde plaats als eindstation. Een mooie graadmeter en uitdaging om hier resultaat tegen te behalen.

  Vandaag waren wij de enige wedstrijd in onze poule die doorging. De grasmat van veld 2 was uitstekend te bespelen en waren blij dat Eemdijk de keus had gemaakt om de velden vrij te geven.

  Vanaf de aftrap begon Eemdijk schep aan de wedstrijd, waar we verdedigend met Luca, Tobias en de slim controlerende Sebastiaan kort in de duels zaten en hieruit een aantal mooie aanvallen wisten op te zetten met vaak Zein als spel verdelende tussenschakel. AFC Quick besloot hier in mee te gaan en golfde de wedstrijd heerlijk heen en weer. Een aantal kansen aan beide kanten werden niet benut, mede door goed keeperswerk van beide doelmannen. Na 13 minuten spelen wist Jan vanaf links voor de verdiende 1-0 te zorgen. Amper een minuut later was het AFC Quick die antwoord gaf door de nog nagenietende spelers van Eemdijk even tot realiteit te brengen en de 1-1 binnen schoot.

  In de 23ste minuut was het Musab die van dichtbij de 2-1 wist binnen te schieten. In de 26ste minuut, na een assist van de scherp spelende Musab, was het Boaz die de 3-1 langs de keeper wist te schuiven. Twee minuten voor het rustsignaal kwam AFC Quick terug op 3-2 .

  Na rust een fel aanvallend Eemdijk die de marge graag wilde vergroten. Dit was ook in de 34ste minuut het geval. De net ingevallen Salih wist op een prachtige manier de 4-2 uit een vrijetrap binnen te koppen.

  AFC Quick drong daarna meer aan om voor de aansluitingstreffer te gaan. Het was mede aan onze keeper Milan te danken dat het doelpunt lang uit bleef. 7 minuten voor tijd viel de 4-3 alsnog en zou het slot nog erg spannend kunnen worden. Musab dacht, zo spannend wil ik het niet maken en leek de wedstrijd een minuut later te beslissen door de 5-3 te scoren. Eemdijk zakte in de laatste minuten terug naar de eigen goal, waardoor er nog een aantal hachelijke momenten ontstonden. Toch met enig kunst en vliegwerk hielden we de marge op twee doelpunten. De scheidsrechter floot voor het einde (bedankt Eric) en de punten waren binnen.

  Erg knap gedaan boys. Een contrast met de eerste wedstrijd in deze competitie tegen Hoogland. Er stond nu weer een hecht team die veel strijd op de juiste manier leverde en alles voetballend uitvoerde zoals we dit als JO12 willen!

  Vandaag ontvingen we de Amersfoortse football club Quick 1890 JO12-1. Dit team kwam in de naarjaarscompetitie al uit in de 1ste klasse en presteerde niet onverdienstelijk, met een vierde plaats als eindstation. Een mooie graadmeter en uitdaging om hier resultaat tegen te behalen.Vandaag waren wij de enige wedstrijd in onze poule die doorging. De grasmat van veld 2 was uitstekend te bespelen en waren blij dat Eemdijk de keus had gemaakt om de velden vrij te geven.Vanaf de aftrap begon Eemdijk schep aan de wedstrijd, waar we verdedigend met Luca, Tobias en de slim controlerende Sebastiaan kort in de duels zaten en hieruit een aantal mooie aanvallen wisten op te zetten met vaak Zein als spel verdelende tussenschakel. AFC Quick besloot hier in mee te gaan en golfde de wedstrijd heerlijk heen en weer. Een aantal kansen aan beide kanten werden niet benut, mede door goed keeperswerk van beide doelmannen. Na 13 minuten spelen wist Jan vanaf links voor de verdiende 1-0 te zorgen. Amper een minuut later was het AFC Quick die antwoord gaf door de nog nagenietende spelers van Eemdijk even tot realiteit te brengen en de 1-1 binnen schoot.In de 23ste minuut was het Musab die van dichtbij de 2-1 wist binnen te schieten. In de 26ste minuut, na een assist van de scherp spelende Musab, was het Boaz die de 3-1 langs de keeper wist te schuiven. Twee minuten voor het rustsignaal kwam AFC Quick terug op 3-2 .Na rust een fel aanvallend Eemdijk die de marge graag wilde vergroten. Dit was ook in de 34ste minuut het geval. De net ingevallen Salih wist op een prachtige manier de 4-2 uit een vrijetrap binnen te koppen.AFC Quick drong daarna meer aan om voor de aansluitingstreffer te gaan. Het was mede aan onze keeper Milan te danken dat het doelpunt lang uit bleef. 7 minuten voor tijd viel de 4-3 alsnog en zou het slot nog erg spannend kunnen worden. Musab dacht, zo spannend wil ik het niet maken en leek de wedstrijd een minuut later te beslissen door de 5-3 te scoren. Eemdijk zakte in de laatste minuten terug naar de eigen goal, waardoor er nog een aantal hachelijke momenten ontstonden. Toch met enig kunst en vliegwerk hielden we de marge op twee doelpunten. De scheidsrechter floot voor het einde (bedankt Eric) en de punten waren binnen.Erg knap gedaan boys. Een contrast met de eerste wedstrijd in deze competitie tegen Hoogland. Er stond nu weer een hecht team die veel strijd op de juiste manier leverde en alles voetballend uitvoerde zoals we dit als JO12 willen!