• Zowel de spelers van de JO11-1 als de JO11-2 hebben een nieuw kledingpakket van de sponsors ontvangen. HOP Prefab BV en Vesta brandwerende systemen hebben de spelers voorzien van nieuwe wedstrijdtenues en gave trainingspakken.

  De jonge Diekers staan te trappelen om de competitie in te gaan, vol trots zijn de teams uiteraard op de foto gegaan met de neven Jaap en Henk Hop en Gert Jan de Graaf om hun dankbaarheid te tonen.

  Met een robuuste truck op de achtergrond en kregen de sponsoren een bos bloemen aangeboden namens de club.

  Samen met vele andere sponsoren wordt er voor gezorgd dat onze teams er keurig bij lopen op wedstrijddagen en dat spelers fier het v.v. Eemdijk tenue aantrekken.

  V.V. Eemdijk heeft zijn sponsors hard nodig om al de activiteiten van de club mogelijk te maken. De club is zijn sponsors dan ook zeer dankbaar dat zij de vereniging hiermee steunen!

  Inspiratie ten top
  Hop Prefab maakt kwaliteitsproducten op maat voor nieuwbouw, verbouw en renovatie in de woning- en utiliteitsbouw. Voor vele architecten en aannemers het vertrouwde adres voor snel en vakkundig betonwerk in serieproductie of in enkele stuks.

  Bij Hop Prefab wordt alles in eigen werkplaats geproduceerd. Afhankelijk van de toepassing zijn de modellen van hout, polyester of staal, waarbij een optimaal eindresultaat voorop staat. Daar de mallen in eigen beheer worden gefabriceerd is een grote flexibiliteit te realiseren in de mogelijke vormen en afmetingen.

  Hop Prefab houdt zich bezig met zaken die leuk en inspirerend zijn en waar kennis en kunde op de eerste plaats staat!
  https://hopprefab.nl/

  Nauwkeurig en secuur
  Vesta is een bouwkundig aannemer in brandbeveiliging. De eerste zorg is dat elk project, gebouw of huis brandveilig is en aan alle wet- en regelgevingen voldoet.

  Gespecialiseerd in renovatie en dan vooral omgevingen waar veiligheid een extra hoge prioriteit heeft zoals verzorgingstehuizen.

  Vesta staat voor rust en zekerheid. Veel klanten ervaren wet- en regelgeving als complex. Met heldere adviezen en adequaat handelen neemt Vesta deze zorgen weg. Wat er ook gebeurt dat brandbeveiligingsprobleem is gedekt.
  http://www.vestabv.nl/index