• Modelmakerij Veldhuizen & van Diermen heeft zijn uiterste best gedaan om wederom een steentje bij te dragen aan v.v. Eemdijk middels het sponsoren van de JO10-3. De spelers zijn in het nieuw gestoken en zijn maar wat trots op de schitterende groen-witte tenues. Daarbij mochten de trainingspakken niet ontbreken, de jongens lopen er prachtig bij op het mooie sportpark. Het is een team dat nog volop in de steigers staat en waarbij resultaten nog even op zich laten wachten echter zit veel potentie in deze lichting. 

    Modelmakerij Veldhuizen & van Diermen BV is reeds 20 jaar een gespecialiseerd bedrijf waarbij het maken van houten mallen voor de betonindustrie de boventoon voert. Altijd de beste kwaliteit, een goede prijs, snelle levertijden en uitstekende service. Veldhuizen & van Diermen beschikt over een modern machinepark, zo zijn alle machines digitaal aangestuurd met de nieuwste computertechnieken. Met machines van o.a. de merken Altendorf, Hofmann en Dimter en SCM. Qua freeswerk zijn de mogelijkheden ruimtelijk aanwezig door toepassing van de nieuwste technieken en innovaties, waaronder een CNC-freesmachine.
    Zoals de slogan luidt van dit vakkundige bedrijf: “Wij werken niet vóór, maar samen met onze klanten, want juist van onze klanten leren we en komen we tot het beste product.” 

    Namens de club ontzettend bedankt! Fijn dat jullie bijdragen aan de uitstraling van onze vereniging!