• Eemdijk en Yannick Bouw verlengen tot medio 2026

    22 nov 2023 Redactie
  • Nadat vorige week het verdedigende drietal Rick Blokhuis, Peter van de Groep en Jasper Beekhuis al hun handtekening hebben gezet onder een nieuw contract, heeft ook Yannick Bouw zijn toekomst aan Eemdijk verbonden. De 26-jarige aanvaller is met de derdedivisionist een contractverlenging voor twee seizoenen overeengekomen.

  • Bouw, inmiddels bezig aan zijn derde seizoen bij Eemdijk, werd vorig seizoen met 24 treffers topscorer bij Eemdijk. De spits uit Nijkerkerveen etaleert zijn vorm uit de vierde divisie ook dit seizoen een niveau hoger. Met de kennis uit het eerdere seizoen in de derde divisie, toen Bouw ondanks de degradatie zestien treffers produceerde, was Eemdijk er alles aan gelegen de topschutter binnenboord te houden.

  • Bestuurslid technische zaken Jan van Twillert geeft tekst en uitleg bij de contractverlenging van Bouw, die zodoende tot 2026 vastligt op sportpark De Vinken. ,,Wij kennen Yannick al een behoorlijke lange tijd en hij heeft het in het verleden altijd goed gedaan in het groene shirt, ook in de derde divisie. Het is een echte goalgetter en bovendien een jongen uit de buurt. Eerder lukte het ons niet om hem binnenboord te houden, maar een paar jaar later is ons dat wel gelukt.”

  • De technische commissie is blij met de inbreng van Bouw bij de club en wenste daarom de verbintenis met twee seizoenen te verlengen. De aanvaller ging daarin mee. ,,Yannick bewijst op elk niveau dat hij overal goals maakt en dat is een heel belangrijk onderdeel van het spel. Er was bij ons geen enkele twijfel en in de goede gesprekken tussen beide partijen was er veel waardering. Na zijn eerdere tweejarige contract zijn wij nu opnieuw een tweejarig contract overeengekomen, waardoor hij vastligt tot 2026. Hopelijk trekt hij de lijn door bij Eemdijk, maar daar hebben wij alle vertrouwen in.” 

    Eemdijk feliciteert Yannick met zijn contractverlenging bij de club, wenst hem dit seizoen in de derde divisie nog veel succes en ziet uit naar de langere samenwerking.