• Opstelling
    Ronnie
    Joost, Frenk, Wouter, Lucas.|
    Amare, Dominique, Martijn, Jonathan.
    Wessel, Rik.

Eemdijk ging net als vorige week fel uit de startblokken, toch was het weer de tegenstander die de eerste twee kansen kreeg, in de 5e minuut kwam een speler van BVV31 voor Ronnie door slecht verdedigen van het centrum, maar Ronnie wist het schot goed te pareren. Twee minuten later passeerde de rechterspits van BVV31 met een handige beweging Lucas, en gaf de bal goed voor op de inlopende middenvelder, maar weer was het Ronnie die Eemdijk behoede voor een achterstand. In de 7e min. was het wel raak, de bal werd het strafschopgebied ingespeeld en niemand van de verdediging van Eemdijk stapte uit om het schot te blokkeren, dus kon hij ongehinderd binnen schieten 0-1. Eemdijk zette er weinig tegenover, en was slecht in de eindpassing en de omschakeling, waardoor er steeds balverlies was en Eemdijk er opnieuw achteraan moest. In de 20e min. wilde Dominique een aanval opzette met Amare, laatst genoemde kaatste de bal verkeerd en werd onderschept door BVV31, deze speler zette een aanval op, waar Eemdijk geen antwoord op had en schoot de bal van zo'n tien meter van het doel hard door het midden, en liet Ronnie, kansloos achter 0-2. In de 24e min. had Eemdijk terug in de wedstrijd kunnen zijn, maar een mooie aanval met een kaats van Rik op Dominique, die Wessel op links aanspeelt en het kansje niet weet te benutten en schuin voor de keeper voorlangs schiet.

Aanvallend en verdedigend laat het veel te wensen over met uitzondering van Martijn, die gewoon zijn taak uitvoert en zoals gewoonlijk voorop in de strijd gaat. Eemdijk gaat rusten met een 0-2 achterstand.

2e Helft.
    Bij Eemdijk zijn er vier wissels ingebracht, namelijk: Harm, Aron, Hijmen, René, Christian, voor respectievelijk, Jonathan, Wouter, Joost, Amare. Frenk gaat rechts op het middenveld spelen en René gaat centraal achterin spelen.

Na de thee, begint Eemdijk uit een ander vaatje te tappen en begint gelijk op de aanval, en binnen vijf minuten krijgt Eemdijk twee dotten van kansen. De eerste kans is voor Rik, op links passeert Wessel zijn directe tegenstander en geeft de bal hard en strak voor op de inkomende Rik, helaas schampt hij de bal, de tweede kans is voor Wessel zelf, maar ook hij faalt oog in oog met de keeper. Eemdijk had hier moeten scoren om nog enigszins terug in de wedstrijd te komen. In de 65e min. komt Mike erin voor Frenk, achterin wordt er nu één op één gespeeld, Mike komt rechtsvoor te spelen, er moet wat gebeuren. Toch in de 67e min. is het helaas is de beste speler aan Eemdijk zijde die zich verslikt in de bal, en zijn directe tegenstander er vandoor gaat met de bal en maakt aan alle dromen van Eemdijk een einde 0-3. Wat daarna gebeurde met Eemdijk is met geen pen te beschrijven, er is geen geloof meer en men laat zich gewoon vernederen, binnen 20 minuten mag BVV31 nog vier keer scoren en loopt zo uit naar een 0-7 overwinning. Ongelofelijk!

Volgende week wacht de zware uitwedstrijd tegen SO Soest, we zullen dan zien of Eemdijk deze klap weer te boven zal zijn.