• Afgelopen zaterdag vertrok ons 2e elftal vol vertrouwen naar DVVA in Amsterdam voor de zware uitwedstrijd tegen het 4e van DVVA. De tegenstander van vandaag bestaat in zijn geheel uit oud selectie spelers die gezamenlijk hebben besloten als vrienden team te gaan voetballen. 

    Vooraf kijkend naar de uitslagen van dit team konden we al vaststellen dat zij thuis moeilijk te verslaan zijn. De start van de 1e helft was voornamelijk voor DVVA en waren wij erg slordig in het elkaar inspelen van de bal, dit leidde tot veel balverlies en onnodige druk op onze goal. 

    Enkele keren moest er redding gebracht worden op de doel lijn maar uiteindelijk slaagde we er in om de nul vast te houden. Na een halfuur voetballen kregen we steeds meer grip op de wedstrijd en kon Roger de 1 goal optekenen. Zo gingen we de rust in met een 0-1 voorsprong op deze erg koude zaterdag en kreeg Cor de gelegenheid om orde op zaken te stellen.

    Bij start van de tweede helft zag het er naar uit dat we het niveau van de start 1e helft weer oppakte. Na een kwartier in de 2e helft kregen we steeds meer overwicht in het veld en trokken we het spel naar ons toe. Na een zware overtreding op de doorgebroken Roger gaf de prima leidende scheidsrechter een penalty voor Eemdijk die door Roger werd verzilverd. De enige smet op deze wedstrijd was dat deze overtreding eigenlijk een donker rode kaart had moeten zijn. Uiteindelijk scoorde het 2e elftal alsnog de 0-3 met een wonder schoon doelpunt. Leuk om tijdens deze wedstrijd te zien dat een A selectie speler na blessure leed weer met volle teugen geniet, en zijn taken als spits prima vervult.  Komende zaterdag staat om 15.00 uur de zware uit wedstrijd tegen IJsselmeervogels op het programma waarbij we volop de strijd aan gaan om met een kop positie de winterstop in te gaan.