• Drietal akkoord met contractverlenging bij Eemdijk

  10 mrt 2023 Redactie
 • Eemdijk is verheugd dat onlangs overeenstemming is bereikt met Rick Blokhuis en Justin Ruizendaal over de verlenging van hun contract. De Spakenburgers zijn zodoende ook volgend seizoen actief op sportpark De Vinken. Daarnaast gaat ook Wesley 'Sjarrel' Hartog door bij onze club!

 • Rick Blokhuis

  Rick Blokhuis (22) gaat door zijn contractverlenging op voor zijn derde seizoen in het groene shirt. De rechtsback annex centrale verdediger kwam destijds over van dorpsgenoot IJsselmeervogels. Op sportpark De Westmaat doorliep Blokhuis – met een uitstapje van drie seizoenen bij Almere City – de gehele jeugdopleiding. Dit seizoen kwam Blokhuis in acht competitieduels in actie voor Eemdijk, waarin hij één keer scoorde. Dat was afgelopen zaterdag in het met 6-0 gewonnen competitieduel met Buitenpost.

 • Justin Ruizendaal

  Naast Blokhuis werken Eemdijk en Justin Ruizendaal ook komend seizoen met elkaar samen. De fysiek sterke linkspoot, inzetbaar als centrale verdediger en linksback, gaat daarmee zijn tweede seizoen in bij onze club. Het jeugdproduct van IJsselmeervogels, studerend aan de CALO in Zwolle, maakte dit seizoen in dertien wedstrijden zijn opwachting voor Eemdijk. Evenals Blokhuis wist hij één keer het net van de tegenstander te vinden. Het was direct een belangrijke, want Ruizendaal kopte de winnende 2-1 tegen de touwen in het competitieduel met DETO.

 • Wesley Hartog

  Wesley ‘Sjarrel’ Hartog heeft aangegeven zijn taken als materiaalman ook volgend seizoen te blijven doen. Sjarrel is al jarenlang een vertrouwd gezicht rondom de A-selectie, een echte Dieker die de cultuur en de sfeer rondom het eerste elftal hoog in het vaandel heeft staan. De meningen zijn verdeeld over het aantal seizoenen waarin Sjarrel zijn opwachting heeft gemaakt als materiaalman, maar wij kunnen je wel vertellen dat het zeker in de dubbele cijfers is. Een prestatie van formaat en we hopen je nog lang op De Vinken te mogen verwelkomen!

  Eemdijk feliciteert Rick Blokhuis, Justin Ruizendaal en Wesley Hartog met hun contractverlenging bij onze mooie club, wenst ze veel succes in het restant van dit seizoen met hopelijk een fantastisch einde en ziet reikhalzend uit naar de verdere samenwerking!

 • Samenstelling selectie 2023-2024:
  Doelman:
  Jauke Beekhuis
  Wouter Beukers (komt over van Sparta Nijkerk)

  Verdediging:
  Zeger Beukers
  Jordie Huijgen
  Jasper Beekhuis
  Dennis Hollart
  Justin Ruizendaal
  Freek van Belzen
  Rick Blokhuis

  Middenveld:
  Sjohn van Gulik
  Jesper van Dalen
  Michel Goossensen
  Justin van Groen (komt over van Sparta Nijkerk)
  Jeffrey van den Dikkenberg

  Aanval:
  Yannick Bouw
  Argjend Selimi
  Thomas Koelewijn
  Willem Bout
  Cem ter Burg (komt over van SDV Barneveld)
  Sven Deen (komt over van Odin ’59)

  Staf:
  Willem Romp (hoofdtrainer)
  Mitch Maas (assistent-trainer)
  Martijn Kos (keeperstrainer)
  Teo van de Mheen (teammanager)
  Vincent Heijnen (materiaalman)
  Wesley Hartog (materiaalman)
  Koen Schutte (medische staf)