• Keeper Dominique Berendse maakt volgend seizoen de overstap van Eemdijk naar Lunteren. De jonge talentvolle keeper(20), vertrekt bij Eemdijk in de hoop bij Lunteren aan meer speelminuten te komen.

    Berendse maakte 2 seizoen geleden de overstap van IJsselmeervogels naar Eemdijk. In zijn eerste seizoen bij de groenen veroverde hij direct een basisplaats maar verloor deze de tweede seizoenshelft. Aan het begin van dit seizoen verloor hij opnieuw de concurrentiestrijd. Wel mocht hij het doel verdedigen voor Eemdijk in de wedstrijden voor de districtsbeker.

    “Op het moment is Gerben Ruizendaal gewoon een stap verder. Als ik die stap wil maken moet ik spelen. Ik wil eigenlijk niet weg maar ik wil ook spelen. Volgend seizoen hoop ik met Lunteren in de 2e klasse te spelen. Ze doen nu mee om het kampioenschap van de 3e klasse A in Oost. Mijn persoonlijke doel is dit seizoen kampioen worden met het 2e team. Ook hoop in de toekomst als eerste keeper terug te keren bij Eemdijk.”

    “Wij vinden het erg jammer dat Dominique Eemdijk gaat verlaten, maar begrijpen zijn beweegreden. Wij bedanken Berendse voor zijn inzet en wensen hem nog veel succes om zijn doel, met het 2e elftal kampioen worden, te behalen. Wel zullen alle deuren bij Eemdijk voor Dominique altijd open blijven staan.” Aldus de technische commissie van Eemdijk.