• Dikke duim van Diekse jeugd voor Regiobank van de Geest Advies

30 jun 2021 John van Dam
  • Het seizoen 2020 - 2021 is tot een einde gekomen en we kunnen zeggen dat we kunnen terugkijken op een roerig voetbalseizoen!

Naast inkomsten die we zelf minder konden genereren, hebben we ook dit jaar, de zeer gewaardeerde steun gehad van onze trouwe sponsoren.

Mede dank zij hen is het voor een vereniging als v.v. Eemdijk mogelijk om haar actieve leden, trainers en begeleiders maar ook de vele vrijwilligers en supporters te laten genieten van alles wat voetbal zo mooi maakt. Een goede accommodatie, de vele materialen die nodig zijn om de voetbalsport te bedrijven maar vooral te kunnen gaan voor de kwaliteit waar wij als vereniging graag voor willen staan.

• Zo geldt dit ook voor Corné van de Geest, eigenaar van Regiobank van de Geest Advies.

Als Dieker van het eerste uur draagt hij v.v. Eemdijk persoonlijk een warm hart toe, net als zijn zoon (Walter van de Geest, trotse sponsor van de Groene Tijgers met zijn zwemschool Snorkeltje)

Corné heeft een uitgesproken voorkeur voor de jeugd, althans qua sponsoring ligt daar de meeste focus op. “Dat is het mooiste wat er is! Genieten van de jeugdige toppers en daarbij de saamhorigheid en enthousiaste beleving van mensen op ons prachtige Sportpark de Vinken!”

‘Ervoor kiezen om te helpen’, zo luidt Corné’s slogan bij Regiobank van de Geest Advies in Bunschoten. Deze woorden omvatten direct de passie waarmee het bedrijf iedereen in de regio van dienst wil zijn. Al vier jaar op rij de bank met de hoogste waardering en dat siert de ervaren financieel adviseur.

Corné, bedankt voor de gulle bijdrage voor de jeugd waarmee spelmateriaal is aangeschaft!

Een uniek fotomoment welke uiteraard vastgelegd werd met een Dieks clubicoon.