• Digitale koeienflats - Steun de club en win 500 euro!

24 apr 2020 Redactie
  • Beste Diekers,

Vanwege het coronavirus moet Eemdijk zich op allerlei vlakken aanpassen. Doordat het seizoen abrupt ten einde is gekomen, waardoor de schoolsportdag, de fancy fair en de reeds behaalde nacompetitie door de winst van de eerste periodetitel geen doorgang vinden, missen we een hoop inkomsten. We zullen dus creatief moeten zijn en het mediateam van Eemdijk heeft een geweldig idee gevat: een digitale koeienflats!

• Waarom een digitale koeienflats? Deze gebeurtenis is uniek in zijn soort, hoort onmiskenbaar bij Eemdijk en wie houdt er nou niet van een gokje? Waar normaliter het hoofdveld wordt bemest door een koe, heeft voorzitter Menno Veldhuizen voor deze aangepaste editie een weiland achter zorgboerderij De Veldmuis beschikbaar gesteld.

De spelregels van deze digitale koeienflats zijn niet anders dan de traditionele gebeurtenis tijdens de fancy fair. Vanwege de afmeting van het weiland kunnen wij echter wel meer vakken verkopen voor de koeienflats. Maar daardoor hangen wij er ook een grote hoofdprijs aan vast.

Doet de koe zijn behoefte op jouw gekochte vakje? Dan win je 500 euro! De hoofdprijs wordt gesponsord door Corné van de Geest! Dank daarvoor!

• Hoe werkt het?

Het weiland achter zorgboerderij De Veldmuis is onderverdeeld in 450 vakken. Die laten wij voorafgaand aan de verdeling zien door middel van een luchtfoto genomen door een drone. Deze vakken kosten 10 euro per stuk, die je per tikkie kunt betalen. Stuur bij interesse en deelname een berichtje via WhatsApp!

Je mag zoveel vakken kopen als je wilt. Een voorkeur kun je helaas niet aangeven. De organisatie heeft het weiland willekeurig laten intekenen met de nummers 1 tot en met 450 en bij behandeling van je tikkie krijg je een nummer toegewezen.

Kan ik komen kijken?

Nee, dat kan vanwege de maatregelen met betrekking tot het coronavirus niet. De koeienflats wordt gefilmd met behulp van een drone en zij-camera’s. Dit doen wij niet live, omdat wij niet precies weten hoe lang het duurt voordat de koe zijn behoefte doet en omdat wij de anderhalve meter afstand in acht nemen. Alles vindt plaats onder toezicht van onze voorzitter Menno Veldhuizen.

Wanneer vindt de koeienflats plaats?

Om de traditie zoveel mogelijk in ere te houden, vindt de koeienflats plaats op maandag 1 juni 2020, de oorspronkelijke datum van de fancy fair. De organisatie plaatst het filmpje dan op de website van Eemdijk en de sociale media van de club. De organisatie neemt na afloop contact op met de winnaar.

• Kom op mensen, laat je groene hart spreken en steun de club in deze bijzondere en moeilijke tijd! Dus neem contact met de organisatie op via WhatsApp en win de digitale koeienflats!

We rekenen op jullie, groene toppers!