• December ’20 is een maand van naast ‘met verwachting klopt ons hart’ ook een periode aanbreekt waar onze kleine Diekers mogen gaan spelen op een heus ‘Pepernoten-Toernooi’.

Dit geldt voor de Groene Tijgers, JO8 én JO9 !!

En dan nog wel op 5 december ofwel de dag van Sinterklaas!

Het doel van het pepernoten toernooi is om zo veel mogelijk “pepernoot punten” te verzamelen. De teams krijgen pepernoot punten voor gemaakte doelpunten en het winnen van de wedstrijd. Na afloop van de wedstrijden worden alle door een team verzamelde pepernoot punten bij elkaar opgeteld. Het team dat de meeste punten heeft wint het ‘Pepernoten-Toernooi’ en is daarmee ’t Diekse Pepernootteam van dit jaar.

Heel spannend en leuk! Maar op deze feestelijke gebeurtenis kunnen Diekse voetbalpieten ook niet ontbreken!

En oh oh, wie weet zullen ze niet gaan vergeten om een goed gevulde zak met cadeaus mee te nemen vanuit de pakjeskamer!

Om 10 uur start het ‘Pepernoten-Toernooi’ voor de kinderen die zich hiervoor hebben opgegeven. We verzamelen om 09:45 uur in de middencirkel van het hoofdveld. Daarna spelen we wedstrijdjes op veld 1A/1B/1C/1D.

Om circa 11 uur is de prijsuitreiking!!

Sportieve groet van de Sint –en jeugdcommissie!