• Dieks moment voor compliment naar Installatiebedrijf Ter Beek

29 jun 2021 John van Dam
  • Normaliter is het een drukte van jewelste op zaterdag bij v.v. Eemdijk, in de ochtend ‘volle bak’ met  de jeugdige talenten en naarmate de middag vordert mogen de senioren hun meeste favoriete sport beoefenen.

Echter waren het (inmiddels) afgelopen seizoen gecompliceerde tijden met het COVID-19 virus als kwade geest. Juist in deze tijd zijn de sponsoren van v.v. Eemdijk ontzettend belangrijk om de motor van de club draaiende te houden.

• Een ‘oud gediende’, Installatiebedrijf ter Beek B.V faciliteert en ondersteund onze jeugd al vele jaren.

De vereniging is ITB zeer erkentelijk en als blijk van waardering was Daniëlle ter Beek uitgenodigd op de club. Niet ‘n geheel onbekend gezicht op Sportpark de Vinken en ook één van de drijvende krachten bij het Bunschotens erkend water –en gasinstallatiebedrijf.

Dankzij de gulle sponsor is de trotse aanschaf gerealiseerd van een schitterende set pupillendoelen.

“We kijken nu al vooruit naar een ‘normaal’ nieuw seizoen en hopen weer op een fijne samenwerking bij toekomstige activiteiten”

Service en onderhoud

Een warm huis, warm water en een veilig huis, het wordt als vanzelfsprekend ervaren. En zo moet het ook zijn. ITB vindt dit uiteraard belangrijk en stelt dat zijn klanten tevreden dienen te zijn middels topservice. 24 uur per dag, 7 dagen per week is ITB bereikbaar. Ook voor het verzorgen van technische installaties in woningen én daarbij dat deze onderhouden worden. Hierdoor voldoen installaties jarenlang aan de gestelde eisen.

Namens v.v. Eemdijk en met name door Diekse jeugd, willen wij ITB bedanken voor hun betrokkenheid bij de club!