• De kantine van v.v. Eemdijk is weer open!

30 jun 2020 Redactie
  • Vanaf 1 juli, wanneer de coronamaatregelen versoepeld worden in Nederland, is ook de kantine van voetbalvereniging Eemdijk weer open! Afgelopen weken is de kantine helemaal schoongemaakt en we kunnen jullie dan ook met een gerust hart ontvangen!

• Op woensdag 1 juli om 20.00 uur is de kantine weer voor het eerst open, gevolgd door donderdag 2 juli (ook om 20.00 uur) en zo verder. Ook op de zaterdag kun je weer als vanouds naar de club komen!

Aanstaande zaterdag 4 juli ben je vanaf 12.00 uur welkom op sportpark De Vinken. Dan kun je gelijk de mannen van trainer Willem Romp aan het werk zien, die dan hun eerste oefenwedstrijd ter voorbereiding op het nieuwe seizoen afwerken. Te gast is Argon uit Mijdrecht en de aftrap is om 13.00 uur!

• Openingstijden kantine v.v. Eemdijk tot nader bericht:
    - Vanaf 1 juli wekelijks op woensdagavond vanaf 20.00 uur.
    - Iedere donderdag openen de deuren van de kantine eveneens om 20.00 uur.
    - Op zaterdag ben je vanaf 16.00 uur welkom op sportpark De Vinken. In de vakantieperiode kunnen de openingstijden afwijken. Houd hiervoor onze website en de socials in de gaten!

We hopen jullie allemaal weer te zien in de kantine, maar vragen jullie wel met klem om de anderhalve meter regels in acht te nemen. Het is voor iedereen aanpassen, maar samen lukt het. Daar zijn wij van overtuigd!

• Coronamaatregelen

Uiteraard zijn ook bij vv Eemdijk de adviezen die het RIVM voorschrijft van kracht..

- Bij klachten, blijf thuis!
    - Houd 1,5 meter afstand, zowel binnen als buiten
    - Desinfecteer je handen bij binnenkomst in de kantine
    - Staande iets drinken is niet toegestaan
    - Bij drukte zal de normale deur van de kantine uitsluitend als ingang dienen. De kantine moet dan verlaten worden via het sponsorhome.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!