• Na de eerste vier competitieronden zijn de diverse jeugdteams van start gegaan.

  De nieuwe F2 moet natuurlijk wennen aan het voetballen in competitieverband en sluit de eerste wedstrijden niet altijd even positief af. Wel straalden deze jonge groene spelers van het plezier wat zij vinden in het voetballen bij Eemdijk. Wel hebben zij reeds 3 doelpunten gemaakt, helaas werd de eerste wedstrijd tegen onze rooien vrienden verloren.

  De F1 heeft het afgelopen seizoen reeds mogen ruiken aan het voetballen in competitie verband. Zo hebben zij reeds 6 punten uit de eerste 3 wedstrijden en staan zij op de 5e plaats met een wedstrijd minder gespeeld.

  De jongens van de E1 trainen inmiddels twee keer in de week en gezien de stand werpt dat zijn vruchten af. De laatste wedstrijd tegen SO Soest werd met 7-1 gewonnen, zo werden er ook 3 punten gepakt in deze lastige wedstrijd, een van de grootste uitslagen (12-1 )werd behaald tegen IJsselmeervogels.

  De jongens van de A2 doen het erg goed, zeker gezien de samenstelling van het team. De A2 is aangevuld met 2 jaars B spelers en staan in de competitie op de 4e plaats maar hebben twee wedstrijden gespeeld wat natuurlijk een vertekend beeld geeft. Afgelopen zaterdag werd er met 7-1 gewonnen van Hooglanderveen, toch ook een gerenommeerde vereniging.

  Het vlaggenschip van de jeugd de A1 heeft het zwaar en staat op de 7e plaats zij verloren 1 wedstrijd, speelde 1 keer gelijk en helaas ook 1 wedstrijd werd verloren. Ook zij speelde 1 wedstrijd minder dan de overige verenigingen.

  Zelf loop ik regelmatig op de doordeweekse avonden rond op de vereniging en zie met welk plezier de trainers en begeleiders bezig zijn met onze jeugd. Ook op de zaterdag is het leuk om bij de jeugd rond te kijken. Daag dan ook een ieder uit om eens een wedstrijdje van onze jeugd te bezoeken zij waarderen dit enorm.

  Met sportieve groet,
  Rob Berendse