• De Diekse woonkamerbingoshow komt eraan: dit moet je weten!

  27 mei 2020 Redactie
 • Over vijf dagen is het zover: de Diekse woonkamerbingoshow! Koop nu je bingokaarten en win leuke prijzen!

 • De Diekse woonkamerbingoshow is een ultragezellige en knotsgekke bingoshow die je via een livestream kunt volgen. De bingoshow begint op tweede pinksterdag 1 juni tijdens de Fancy Fair 2.0 van Eemdijk. Om 19.00 uur komt het bingorad in beweging. 

  Hoe werkt het? 

  Koop je tickets voor de Diekse woonkamerbingoshow in de vrije verkoop via deze link! De kosten zijn slechts € 5,-. Je unieke bingokaarten krijg je toegestuurd per mail! Print ze uit of schrijf ze over op een ludieke manier (en ding mee naar een extra prijs!) 

  Met één bingokaart van 5 euro speel je twee ronden mee – tussendoor is er een pauze ingelast. Via een link op YouTube word je doorgestuurd naar de livestream. Heb je tijdens de livestream BINGO? Dan bel je in bij de livestream. Wie als eerste belt, pakt de prijs van die ronde! Het telefoonnummer staat op de bingokaart!

  Gewonnen

  Heb je gewonnen? Dan kun je na afloop van de Diekse woonkamerbingoshow je prijs ophalen bij één van de organisatoren. Dit zijn onder anderen manager technische zaken Jan van Twillert, voorzitter Menno Veldhuizen en secretaris Dick Veldhuizen. 

  Veel plezier en succes!