• Afgelopen dinsdagavond 13 oktober, heeft het kabinet verscherpte coronamaatregelen afgekondigd. Deze hebben een grote impact op een ieder van ons. Met name de regels rond het sporten, voor ons voetbal, zijn sterk beperkt. Deze nieuwe maatregelen zijn gisteren, woensdag 14 oktober in gegaan om 22.00 uur.

Voor onze club betekent dat het volgende:

• Voor volwassenen van 18 jaar en ouder mag er(vanaf vandaag 15-10-20) niet meer worden getraind en gespeeld.
    • Kinderen en jongeren tot en met 17 jaar kunnen blijven trainen conform trainingsschema, de competitie ligt stil.
    • De kleedkamers (en dus ook de douches) zijn gesloten.
    • Bij trainingen is er geen publiek (bv ouders) toegestaan.
    • Kantine was al dicht en blijft dicht.

De komende dagen zal er wellicht meer informatie komen over bijvoorbeeld het spelen van onderlinge wedstrijdjes voor de jeugd t/m 17 jaar of het trainen met maximaal 4 personen, ed. Houd onze site in de gaten.

Het coronavirus is niet weg, laten we met z’n allen ons inspannen om het virus te bestrijden. De huidige maatregelen zijn zeker niet leuk maar wel begrijpelijk. Hopelijk kunnen we over een maand weer allemaal sporten.

Met sportieve groet,