• Bodhi Prinssen reikt Eemdijk helpende hand toe tot winterstop

  1 dec 2023 Redactie
 • Eemdijk heeft Bodhi Prinssen bereid gevonden de club de helpende hand te bieden tot in ieder geval de winterstop. De 26-jarige doelman uit IJsselstein sluit per direct aan bij de selectie van trainer Willem Romp.

 • Na de blessures voor Wouter Beukers (schouder) en Jauke Beekhuis (knie) was de technische commissie er alles aan gelegen de selectie te versterken met een doelman. Prinssen, met een verleden bij onder meer FC Utrecht, DOVO, RKC Waalwijk, SC Cambuur en TOP Oss, bleek open te staan voor de klus die in ieder geval tot de winterstop zal duren.

  De inwoner van IJsselstein stond donderdag al op het trainingsveld op sportpark De Vinken en is inmiddels speelgerechtigd in de derde divisie. De 1.90 meter lange Prinssen blijft sowieso tijdens de wedstrijden tegen DEM, Odin'59 en Sparta Nijkerk onderdeel van de selectie van trainer Willem Romp.

  ,,In de afgelopen week hebben wij als technische commissie een intensieve zoektocht naar een doelman gevoerd. Dit was geen makkelijk proces daar wij middenin het seizoen zitten. Uiteindelijk zijn wij bij Bodhi uitgekomen, die direct bereid was ons de helpende hand toe te steken. Daar zijn wij hem uiteraard zeer erkentelijk voor en wij hopen op een succesvolle samenwerking die in ieder geval tot de winterstop zal duren. Komende zaterdag tegen DEM mag Bodhi al uitkomen voor Eemdijk", stelt de technische commissie van Eemdijk.

  Welkom bij Eemdijk, Bodhi, en veel succes de komende wedstrijden voor onze mooie club.

  Foto Bodhi Prinssen: TOP Oss/Ronald Goudberg